Brezánszky Ági


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Brezánszky Ági

klarinét művész

1995-1999 között Művészeti Szakközépiskola és Gimnázium, Szombathely tanár: Hotzi Ferenc. Majd 1999-2004 Debreceni Konzervatórium tanár: Szabó János. Játszottam a Debreceni Filharmonikus Zenekarban és a Csokonai Színházban, mint állandó kisegítő. 2003/2004. tanévben a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában tanítottam, majd 2005. szeptemberétől jazzének szakon kezdem meg tanulmányaimat az Erkel Ferenc Zeneiskolában Hunyadi Lászlónál.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és Szörényi Szabolcsot

Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és...

Szörényi Levente és Szabolcs többek közt Höfner típusú gitárokon is zenélt, amiről számos felvétel és fotó maradt fent, például a nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Na milyen fesztivál lesz Gödön???

Már lassan megszokhattuk, hogy mindennek, sőt: mindennek IS van fesztiválja Magyarországon, de a kakaós csiga eddig nem bukkant fel tematizáló tényezőként :)

Megvan, ki játssza az Elvis-film főszerepét

Mostanában egyre több film jelenik meg a műfajban, lásd: Bohém Rapszódia (a Queen pályájáról szóló film, főleg Freddie Mercury szemszögéből), a Rocketman (Elton John életéről), illetve most készül Judy Garland életéről (melyben a főszerepet Renée Zellweger játssza majd), illetve hamarosan érkezik a film Elvisről is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek