Neoton 1000

Brezánszky Ági


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Brezánszky Ági

klarinét művész

1995-1999 között Művészeti Szakközépiskola és Gimnázium, Szombathely tanár: Hotzi Ferenc. Majd 1999-2004 Debreceni Konzervatórium tanár: Szabó János. Játszottam a Debreceni Filharmonikus Zenekarban és a Csokonai Színházban, mint állandó kisegítő. 2003/2004. tanévben a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában tanítottam, majd 2005. szeptemberétől jazzének szakon kezdem meg tanulmányaimat az Erkel Ferenc Zeneiskolában Hunyadi Lászlónál.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Újabb celeb-valóságshow indul – nem fogod kitalálni, miről szól majd...

Újabb celeb-valóságshow indul – nem fogod...

Saját gyártású produkcióval jelentkezik tavasszal a VIASAT6, a Celebrities in Solitaryvel, amelynek brit premierje után a magyar változata lesz az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Megvan, mi lesz az Eurovízió helyett

Azt nemrég megírtuk, hogy kórházzá alakították a koronavírus-járvány terjedése miatt lefújt Eurovíziós Dalfesztivál rotterdami helyszínét, az Ahoy konferenciaközpontot. Akkor még kérdés volt, hogy mivel pótolják a műsort és mivel kárpótolják az így ki nem jutott előadókat.

Elhunyt Wallace Roney, a Miles Davis utódjának tartott amerikai dzsessztrombitás

A zenész 59 éves volt, halálát a koronavírusból fakadó komplikációk okozták a New Jersey állambeli Patersonban – tudatta a CNN a művész publicistájának közlése alapján.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek