Budapest Barokk Együttes


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Budapest Barokk Együttes
A Budapest Barokk Együttes 2004ben alakult. Tagjai: Vámosi-Nagy Zsuzsa (fuvola) 2006ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneakadémián, Kovács Lóránt növendékeként. Papp Dániel (hegedű) 2002ben végzett a Liszt Ferenc Zeneakadémián, tanára Kertész István .Oláh Indira (gordonka) a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán Pólus László növendékeként 2003ban diplomázott.Oláh Aino (csembaló)Horváth Anikó és Vashegyi György irányításával 2006ban végzett a Liszt Ferenc Zeneakadémián. A Budapest Barokk Együttes célja, hogy a barokk és klasszikus zene virtuóz és érzelmes oldalát is megmutassa. Több nagysikerű koncertet adtak Magyarországon és külföldön egyaránt.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és...

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez meg ZAZ

A francia énekes-gitáros lány (na jó, legyen énekesnő, végül is már a negyvenediket tapossa) nem először lép majd fel szombaton a Budapest Parkban, három éve szinte napra pontosan ekkor adott koncertet, és korábban is zenélt már Budapesten.

Zenés fürdőzés, Zalatnay Sarolta, retrópartik: Strandok Éjszakája 2019

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek