Buena Vista Social Club


Zenei stílusVilágzene
Buena Vista Social Club

A Buena Vista Social Club egy havannai, főként sötétbőrűek számára létrehozott, s a negyvenes években működött könnyűzenei klub volt, ahol jellegzetes kubai zenét játszottak és táncoltak. A klub az ötvenes évek elején bezárt, de megihlette Ry Coodert és Wim Wenderst, akik ugyanezzel a névvel zenei albumot és dokumentumfilmet készítettek veterán kubai zenészek főszereplésével.

Az album és a film világhírűvé vált, és a benne szereplő zenészekre ráragadt a Buena Vista Social Club név, mint az együttes neve.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/pages/Buena-Vista-Social-Club/108640569160475?fref=ts
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Fel, vörösök! Pörögnek a magyar fesztiválok sztárfellépői: Ed Sheeran, Jess Glynne

Fel, vörösök! Pörögnek a magyar fesztiválok...

Mint tudjuk, Magyarország a világ közepe, ez abból is látszik, hogy idén nyáron mindenki idejön. Mindenki IS. A 10 éves albumokról írt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Megteltek a koncertkompok – de NAGYON sok program van még a BALATONon!

Május 24-én a Zamárdi MOL Nagyon Balaton Teraszon José Padilla fellépésével és a Punnany Massif telt házas kompkoncertjével hivatalosan is elrajtolt a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat.

Adél az én Múzsám – gyermekéről mesél a Fonogram-díjas énekesnő

Mihályi Rékát a Group’n’Swing zenekarban ismerte meg az ország, de számtalan más területen is bizonyította már tehetségét. 2016-ban megjelent első gyereklemeze, tavaly augusztusban pedig a Barátok Közt-ben is szerepet kapott. Romhányi Áronnal, a United együttes zenészével immár 14 éve alkotnak egy pár, három hónappal...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek