Chily Team


Zenei stílusAlternatív/Elektro
Chily Team

Kedves család!
2013-ban alakultunk, amikor pár barát ötlete alapján egy kis erdőbeli részt kialakítottunk magunknak, dekorációkat készítettünk, zenélgettünk, jól éreztük magunkat, 1 év utána az alap ötlet kinőtte magát ily módon nyitni akartunk egy nagyobb közösség felé, hogy csatlakozzanak hozzánk, segítsük egymást. Az elején leginkább közeli barátokkal, ismerős helyeken próbálkoztunk, de hamar beláttuk, hogy ha nem tudatjuk minél szélesebb körbe, hogy mibe is szeretnénk belevonni az embereket, akkor csak egy hosszabb folyamatot követve tudunk nagyobb családias közösséget formálni. Munkásságunkat látván sok csapattal, közösséggel kooperáltunk, rengetegen felfigyeltek ránk, nagyon sok segítséget és lehetőséget kaptunk és adtunk!
Annak ellenére, hogy időnként nem minden megy zökkenőmentesen, a mai napig nagy lelkesedéssel gyarapítjuk a családot.
2014-ben egy jól ismert budapesti helyszínen, a Lámpásban elkezdtük a Psylamp sorozatot, ahol a chillout zene kedvelői újra élvezhették a rég elveszettnek hitt hangulatot, mivel ez időben rajtunk kívül más ritkán csinált olyan eseményt, ahol ez a zenei műfaj került volna a középpontba. Talán itt ismertek meg az emberek minket, mivel rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.
Látván munkásságunkat, sok Goa zenei stílusú partira is felkértek minket egy chill színpad létrehozására, ahol a magukat kitáncolt emberek tudnak egy kicsit lazítani, lassabb tempóra táncolni. Ezek az események sokat jelentettek a számunkra, mivel láthattuk, hogy más szervezőcsapatok is nyitottak arra, hogy közösen alkossunk egy jobbat az elképzeltnél, színesebbé téve egymás rendezvényeit.
Az idők során beszereztünk egy saját színpad hangtechnikát, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy csapatunk önerőből hozzon létre beltéri/kültéri rendezvényeket.
Terveink a jövőre nézve sem mások, mint amik eddig voltak: Közösen létrehozni olyan eseményeket, ahol a vendégeink nyugodt zene környezetében tud úgy lazítani, akár egy baráti társaságba és a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat az emberek!
,,Kedvesnek lenni menő"


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/chily.team/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Máltai Lovagrend védené a prágai Lennon-falat

A Máltai Lovagrend védené a prágai Lennon-falat

A Lennon-fal a hetvenes évek elején "jött létre", amikor a lovagrend kertjének falán a Velkoprevorské (Nagyperjeli) téren megjelentek a korabeli...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Miattuk marad el egy fesztivál Chicagóban

Az Index értesülése szerint a Mamby on the Beach szervezői pénteken bejelentették, hogy az augusztus második felére meghirdetett fesztivál idén rajtuk kívül álló okok miatt elmarad...

Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és Szörényi Szabolcsot

Szörényi Levente és Szabolcs többek közt Höfner típusú gitárokon is zenélt, amiről számos felvétel és fotó maradt fent, például a nagy múltú táncdal-fesztiválról, vagy az egyik legismertebb Illés dal, a Ne gondold! felvétele. A világhírű hangszerkészítő cég most életműdíjjal tünteti ki a Szörényi testvéreket.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek