Chily Team


Zenei stílusAlternatív/Elektro
Chily Team

Kedves család!
2013-ban alakultunk, amikor pár barát ötlete alapján egy kis erdőbeli részt kialakítottunk magunknak, dekorációkat készítettünk, zenélgettünk, jól éreztük magunkat, 1 év utána az alap ötlet kinőtte magát ily módon nyitni akartunk egy nagyobb közösség felé, hogy csatlakozzanak hozzánk, segítsük egymást. Az elején leginkább közeli barátokkal, ismerős helyeken próbálkoztunk, de hamar beláttuk, hogy ha nem tudatjuk minél szélesebb körbe, hogy mibe is szeretnénk belevonni az embereket, akkor csak egy hosszabb folyamatot követve tudunk nagyobb családias közösséget formálni. Munkásságunkat látván sok csapattal, közösséggel kooperáltunk, rengetegen felfigyeltek ránk, nagyon sok segítséget és lehetőséget kaptunk és adtunk!
Annak ellenére, hogy időnként nem minden megy zökkenőmentesen, a mai napig nagy lelkesedéssel gyarapítjuk a családot.
2014-ben egy jól ismert budapesti helyszínen, a Lámpásban elkezdtük a Psylamp sorozatot, ahol a chillout zene kedvelői újra élvezhették a rég elveszettnek hitt hangulatot, mivel ez időben rajtunk kívül más ritkán csinált olyan eseményt, ahol ez a zenei műfaj került volna a középpontba. Talán itt ismertek meg az emberek minket, mivel rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.
Látván munkásságunkat, sok Goa zenei stílusú partira is felkértek minket egy chill színpad létrehozására, ahol a magukat kitáncolt emberek tudnak egy kicsit lazítani, lassabb tempóra táncolni. Ezek az események sokat jelentettek a számunkra, mivel láthattuk, hogy más szervezőcsapatok is nyitottak arra, hogy közösen alkossunk egy jobbat az elképzeltnél, színesebbé téve egymás rendezvényeit.
Az idők során beszereztünk egy saját színpad hangtechnikát, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy csapatunk önerőből hozzon létre beltéri/kültéri rendezvényeket.
Terveink a jövőre nézve sem mások, mint amik eddig voltak: Közösen létrehozni olyan eseményeket, ahol a vendégeink nyugodt zene környezetében tud úgy lazítani, akár egy baráti társaságba és a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat az emberek!
,,Kedvesnek lenni menő"


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/chily.team/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Azért a ti vasárnapotok ne legyen szomorú!

Azért a ti vasárnapotok ne legyen szomorú!

Két Szomorú vasárnapos hírt is hoztunk, egy színházi előadásról és egy prágai fellépésről szóló tudósítást.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

2020 a család éve lesz – Pink kiszáll egy időre a showbizből

Pink két és fél évig megállás nélkül melózott– stúdiózás, dalírás, turnék –, mára eléggé elfáradt, úgy döntött, kiszáll egy kicsit a mókuskerékből – olvastuk a hirado.hu-n.

Kistehén az A38-on kér bocsánatot mindenért, ami eddig történt

Tavaly decemberben jelent meg a Kistehén Bocsánat című albuma, melyet azóta a fővárosban és vidéken is bemutatott a zenekar – az évet az A38 Hajón zárják november 30-án.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek