Crowbar


Zenei stílusNem ismert
Crowbar
New Orleans nem csak a jazz fővárosa. Többek közt onnan származik a súlyosság zenei megfelelőjeként jellemezhető Crowbar is. 1992-ben adták ki első albumukat, és azóta munkásságuk meghatározó lett az underground metal világában. Műfajukat a sludge szóval szokás illetni, ez a depressziós hangulatú muzsika leginkább lassan hömpölygő, sűrű masszához hasonlítható. Az állandó tagcserék szinte követhetetlenek, az egyetlen biztos pont Kirk Windstein énekes-gitáros, nehézsúlyú nyomasztóbajnok.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


És már Bambi is kapható!

És már Bambi is kapható!

Nem tévesztettük el a szöveget: arról van szó, hogy a nagy retróhullám immáron betört az üdítőital-piacra is: újra kapható lesz a Bambi!
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pár óra alatt elkelt az összes Karel Gott-bankjegy

Zéró euró névértékű emlékbankjegyet bocsátottak ki Csehországban a 80. születésnapját vasárnap ünneplő Karel Gott tiszteletére. Az énekes képmását viselő 5000 bankó pár óra alatt elkelt vasárnap délelőtt az egyik prágai lemezboltban, amely előtt már szombaton este sorba álltak a legelszántabb rajongók a szakadó eső...

Bazinagy nyárzáró Quimby-parti a Track-ben

Noha a nyár java még előttünk van, s a zenekar is még megmássza a fesztiválok nagyszínpadjait, játszik kastélyokban, fellép cirkuszi artistákkal – már gondolnak a fináléra is: egy hatalmas szabadtéri klubkoncertet terveznek záróakkordként.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek