Neoton 1000

Crowbar


Zenei stílusNem ismert
Crowbar
New Orleans nem csak a jazz fővárosa. Többek közt onnan származik a súlyosság zenei megfelelőjeként jellemezhető Crowbar is. 1992-ben adták ki első albumukat, és azóta munkásságuk meghatározó lett az underground metal világában. Műfajukat a sludge szóval szokás illetni, ez a depressziós hangulatú muzsika leginkább lassan hömpölygő, sűrű masszához hasonlítható. Az állandó tagcserék szinte követhetetlenek, az egyetlen biztos pont Kirk Windstein énekes-gitáros, nehézsúlyú nyomasztóbajnok.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Újabb celeb-valóságshow indul – nem fogod kitalálni, miről szól majd...

Újabb celeb-valóságshow indul – nem fogod...

Saját gyártású produkcióval jelentkezik tavasszal a VIASAT6, a Celebrities in Solitaryvel, amelynek brit premierje után a magyar változata lesz az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Megvan, mi lesz az Eurovízió helyett

Azt nemrég megírtuk, hogy kórházzá alakították a koronavírus-járvány terjedése miatt lefújt Eurovíziós Dalfesztivál rotterdami helyszínét, az Ahoy konferenciaközpontot. Akkor még kérdés volt, hogy mivel pótolják a műsort és mivel kárpótolják az így ki nem jutott előadókat.

Elhunyt Wallace Roney, a Miles Davis utódjának tartott amerikai dzsessztrombitás

A zenész 59 éves volt, halálát a koronavírusból fakadó komplikációk okozták a New Jersey állambeli Patersonban – tudatta a CNN a művész publicistájának közlése alapján.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek