Crowbar


Zenei stílusNem ismert
Crowbar
New Orleans nem csak a jazz fővárosa. Többek közt onnan származik a súlyosság zenei megfelelőjeként jellemezhető Crowbar is. 1992-ben adták ki első albumukat, és azóta munkásságuk meghatározó lett az underground metal világában. Műfajukat a sludge szóval szokás illetni, ez a depressziós hangulatú muzsika leginkább lassan hömpölygő, sűrű masszához hasonlítható. Az állandó tagcserék szinte követhetetlenek, az egyetlen biztos pont Kirk Windstein énekes-gitáros, nehézsúlyú nyomasztóbajnok.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi turnédátumát, így sajnos Alsóörs is törlésre került.

A bíróság döntése szerint ismét van Benkó Dixieland Band

Újra Benkó Dixieland Band néven működnek a 2015-ben elhunyt Benkó Sándor zenésztársai. A három éve Dixie Kings of Hungary néven játszó zenekar a Fővárosi Ítélőtábla másodfokú, jogerős végzése alapján jogosult a Benkó Dixieland Band név viselésére – közölte a zenekar az MTI-vel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek