CSARNAI BORI ACOUSTIC


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
CSARNAI BORI ACOUSTIC

Kikapcsolni, elvonulni, beleélni, érezni, libabőrözni, lendületbe jönni, kifejezni, adni-kapni, összhangban lenni, élni... 
…az énekes számára ezt jelenti ez a duó, mellyel az elmúlt 100 év legjobban megírt dalai kerülnek előadásra új köntösben, egy kellemes, izgalmas, érzéki hangzásvilággal. A gitárkíséretet Hetyei Viktor nyújtja. A koncerten elhangzanak Norah Jones, Michael Jackson, Gnarls Barkley és további nagyszerű előadók dalai, melyek mindenki számára ismerősen csengenek majd, és mégis kicsit másképp. 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel...

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Red, Red Wine-tól a Wonderful Life-ig: VeszprémFest

Két napot töltöttünk idén a mindig jó hangulatú VeszprémFesten, ahol pénteken a legendás UB40 dalaira ringatóztunk a reggae ütemnek megfelelően, míg szombat este a grúz származású, csilingelő hangú énekesnő, Katie Melua sajátos atmoszférájú, keserédes szerzeményeivel és feldolgozásaival zárta méltóképpen az idei felhozatalt.

Te mennyi pénzt ajándékoztál oda abból a százmillióból a Szigetnek?

Tavaly több mint 104 millió forint bevétele származott a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.-nek a kártyán maradó összegekből – olvasható a Világgazdaságban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek