CSARNAI BORI ACOUSTIC


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
CSARNAI BORI ACOUSTIC

Kikapcsolni, elvonulni, beleélni, érezni, libabőrözni, lendületbe jönni, kifejezni, adni-kapni, összhangban lenni, élni... 
…az énekes számára ezt jelenti ez a duó, mellyel az elmúlt 100 év legjobban megírt dalai kerülnek előadásra új köntösben, egy kellemes, izgalmas, érzéki hangzásvilággal. A gitárkíséretet Hetyei Viktor nyújtja. A koncerten elhangzanak Norah Jones, Michael Jackson, Gnarls Barkley és további nagyszerű előadók dalai, melyek mindenki számára ismerősen csengenek majd, és mégis kicsit másképp. 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi turnédátumát, így sajnos Alsóörs is törlésre került.

A bíróság döntése szerint ismét van Benkó Dixieland Band

Újra Benkó Dixieland Band néven működnek a 2015-ben elhunyt Benkó Sándor zenésztársai. A három éve Dixie Kings of Hungary néven játszó zenekar a Fővárosi Ítélőtábla másodfokú, jogerős végzése alapján jogosult a Benkó Dixieland Band név viselésére – közölte a zenekar az MTI-vel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek