Neoton 1000

CSARNAI BORI ACOUSTIC


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
CSARNAI BORI ACOUSTIC

Kikapcsolni, elvonulni, beleélni, érezni, libabőrözni, lendületbe jönni, kifejezni, adni-kapni, összhangban lenni, élni... 
…az énekes számára ezt jelenti ez a duó, mellyel az elmúlt 100 év legjobban megírt dalai kerülnek előadásra új köntösben, egy kellemes, izgalmas, érzéki hangzásvilággal. A gitárkíséretet Hetyei Viktor nyújtja. A koncerten elhangzanak Norah Jones, Michael Jackson, Gnarls Barkley és további nagyszerű előadók dalai, melyek mindenki számára ismerősen csengenek majd, és mégis kicsit másképp. 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Gitárost cserélt a Dorothy

Gitárost cserélt a Dorothy

A Dorothy és Blahó Brigi gitáros úgy döntöttek, hogy külön úton járnak tovább. Már megírtuk, hogy a hosszú kényszerpihenő más zenekaroknál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Vajon milyen zene illik a macaronhoz?

A Zeneakadémia bezárása – március 11. – óta, ahol egy különleges hangulatú koncerttel a zenekar oltotta le a villanyt, az első nagyzenekaros hangversenyét a Gerbeaud teraszán adja a Budapesti Vonósok/Budapest Strings kamarazenekar.

S akkor a cápa beúszik a Teleki térre...

Két kertmozi nyílik Budapesten a héten. A Teleki téri kertmozi péntektől, a Hunyadi téri szombattól várja a mozizni vágyókat ingyenes vetítésekkel; a színes műsorkínálatban drámák, vígjátékok, művész- és gyerekfilmek is szerepelnek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek