CSARNAI BORI ACOUSTIC


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
CSARNAI BORI ACOUSTIC

Kikapcsolni, elvonulni, beleélni, érezni, libabőrözni, lendületbe jönni, kifejezni, adni-kapni, összhangban lenni, élni... 
…az énekes számára ezt jelenti ez a duó, mellyel az elmúlt 100 év legjobban megírt dalai kerülnek előadásra új köntösben, egy kellemes, izgalmas, érzéki hangzásvilággal. A gitárkíséretet Hetyei Viktor nyújtja. A koncerten elhangzanak Norah Jones, Michael Jackson, Gnarls Barkley és további nagyszerű előadók dalai, melyek mindenki számára ismerősen csengenek majd, és mégis kicsit másképp. 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg az idén 20 éves Ékszerelmére albumot

Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg...

De gustibus non est disputandum – mondja a művelt latin, vagyis az ízlésről nem szükséges vitatkozni, így reméljük, nem kerekedik parttalan vita...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

5 sláger metál feldolgozása, amit érdemes meghallgatni!

A metál zenekarok is szeretnek néha kísérletezni, és 1-1 popdalt saját stílusukra formálni, amiből érdekes eredmények tudnak születni. Íme 5 dal, amit szerintünk érdemes meghallgatnod zúzósabb feldolgozásban!

Az Apey & the Pea egy totál bugyuta név

Ezt a mondatot a nuskull.hu blogon olvastuk, csak nem tudjuk idézőjelbe tenni, mert a rendszerünk valami különös okból gyűlöli a címben az idézőjeleket. A blogbejegyzés annak az apropóján keletkezett, hogy a zenekar ily módon nincs többé: megváltak Apey & the Pea elnevezéstől.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek