Dj Bosi


HonlapNem ismert
Zenei stílusRaggae
Dj Bosi
Bosi, azaz Boskovits Gábor a magyar reggae és dancehall egyik régi motorosa. A jamaikai riddimekre németországi klubokban szokott rá, majd a kilencvenes évek végétől már itthon terjesztette az igét. Casparral, Mangóval és tásaikkal létrehozta a Love Alliance-t, a magyar dancehall-kultúra egyik legfontosabb zenészközösségét. Bosi, amellett, hogy kitűnő selector, elkötelezett partiszervező is, a műfaj számos nagysága neki köszönhetően érkezett Magyarországra.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta dalát a Rolling Stones-tól

A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta...

A 90-es évek egyik legnagyobb slágere volt a Bitter Sweet Symphony, rengeteg helyen hallhattuk, filmekben, reklámokban, és a rádió is agyonjátszotta....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. A korábban bejelentett nevek mellett fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore Ganacci és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv.

Megteltek a koncertkompok – de NAGYON sok program van még a BALATONon!

Május 24-én a Zamárdi MOL Nagyon Balaton Teraszon José Padilla fellépésével és a Punnany Massif telt házas kompkoncertjével hivatalosan is elrajtolt a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek