DJ Cadik


HonlapNem ismert
Zenei stílusDance / Club / DJ
DJ Cadik
DJ Cadik - az ország egyik legjobbjaként számontarott lemezlovasa - nevét már a '90-es évek elején jól ismerték underground körökben, majd a Tilos Rádió dj/műsorvezetőjeként és az Anima Sound System tagjaként vált egyre ismertebbé.DJ Cadik az évek alatt, szabadidejének nagy részét a stúdió sötétjében töltve pofozgatta zenéjét, melyet most novemberben Basic néven meg is jelentet.

A felvételeknél votlak külföldi közreműködők is, név szerint Phat Kat Detroitból és MED Kaliforniából. Cadik főleg hiphop, jungle és drumandbass lemezlovasként ismert, első szólóanyagán feltehetően a kísérletezősebb, absztrakt hiphop határait feszegeti.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és...

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez meg ZAZ

A francia énekes-gitáros lány (na jó, legyen énekesnő, végül is már a negyvenediket tapossa) nem először lép majd fel szombaton a Budapest Parkban, három éve szinte napra pontosan ekkor adott koncertet, és korábban is zenélt már Budapesten.

Zenés fürdőzés, Zalatnay Sarolta, retrópartik: Strandok Éjszakája 2019

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek