Dj Cop


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Dj Cop
A pécsről származó c0p sokoldalúságához nem fér kétség: lassan másfél évtizede intenzíven vesz részt a legfrissebb elektronikus zenei irányzatok hazai és nemzetközi népszerűsítésében, grafikusként, újságíróként, a brit Hotflush Records tehetségeket felkutató szakembereként, a londoni sub.fm műsorvezető-szerkesztőjeként, és természetesen DJ-ként. Drum and bass, minimál, breakbeat, és mostanában leginkább a dubstep - ezek c0p karrierjének legfontosabb állomásai.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta dalát a Rolling Stones-tól

A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta...

A 90-es évek egyik legnagyobb slágere volt a Bitter Sweet Symphony, rengeteg helyen hallhattuk, filmekben, reklámokban, és a rádió is agyonjátszotta....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. A korábban bejelentett nevek mellett fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore Ganacci és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv.

Megteltek a koncertkompok – de NAGYON sok program van még a BALATONon!

Május 24-én a Zamárdi MOL Nagyon Balaton Teraszon José Padilla fellépésével és a Punnany Massif telt házas kompkoncertjével hivatalosan is elrajtolt a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek