Neoton 1000

Dj Náksi Attila


Zenei stílusDance / Club / DJ

Közelgő Dj Náksi Attila koncertek

Total Dance Festival

Total Dance Festival

Hall Debrecen szeptember 12. (19:00)
IV. KAPOSVÁRI RETRO FESZTIVÁL

IV. KAPOSVÁRI RETRO FESZTIVÁL

Kaposvár - Városi Sportcsarnok november 14. (18:00)
Dj Náksi Attila

Náksi Attila az egykori SOHO PARTY frontembere, szövegírója és egyik zeneszerzője, majd a NÁKSI vs BRUNNER dj duó tagja, ma STEREO PALMA művésznéven dj és producer. Számos arany- és platina státuszú mixlemezt, szerzői albumot, több száz remixet, több ezer fellépést, szereplést, élvonalbeli sikeres produceri munkákat és nagyszabású nemzetközi eredményeket társít nevéhez minden zenekedvelő és zeneértő.

Náksi Attila a Soho Party együtessel még a 90-es évek közepén robbant be a hazai zenei életbe, 1994-ben debütált PIZZA c. albumukkal azonnal platinalemezig jutottak. A formáció legismertebb dalai: Gyere táncolj (2015-ben a Wellhello dolgozta át), Baby nem kell más, Balatoni nyár, Szállj, Hiányzol, Kéz a kézben, Álom, és az Éjjel soha nem érhet véget amely 2016-ban a labdarúgó EB-re kijutott Magyar csapat hivatalos dala lett. NÁKSI vs BRUNNER néven az egykori Budapest Parádé himnuszainak megalkotói. Magyarország egykoron legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljának hivatalos dalát hét éven keresztül ők készítették el, ezzel rendszerint garantálva, hogy az év egyik legnagyobb klubslágere mindig az ő nevükhöz fűződjön.

A CLUB SANDWICH, Magyarország legendás mixlemez sorozata – melyekből egyedülállóan 1999-2005 között több mint 150 000 db fogyott el szintén Brunnerrel közös munka gyümölcse.

2007 óta a nemzetközileg jegyzett STEREO PALMA néven lép fel. Dj és producer olyan előadókkal dolgozott közösen mint Craig David, Cozi, Toni Braxton, Nari & Milani, Paris Hilton. Megfordult a világ számos jelentős klubjában, Ibizától Miamiig, és játszott rengeteg fesztiválon.

Náksi Attila néven elsősorban a múlt klasszikus dalait pörgeti, míg Stereo Palma név alatt kizárólag a legfrissebb elektronikus zenéket játsza.

2016 - A magyar labdarúgó-válogatott szurkolói hónapokkal ezelőtt spontán kezdték bíztatni a nemzeti csapatot az egykor óriási slágernek számító,
"Az éjjel nem érhet véget" című Soho Party-dallal.
amely aztán az EB hivatalos magyar dala lett, és soha nem látott hatalmas össznépi slágerré vált a magyar sikerrel együtt.
Náksi Attila és a Soho Party egykori énekesnője Betty Love együtt köszönthette 25.000 emberrel együtt a Magyar Labdarúgó válogatottat, hazaérkezésükkor a budapesti Hősök terén!


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/naksiattila/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Majdnem elmaradt, most tele lesz koncertekkel a Gitármánia tábor

Majdnem elmaradt, most tele lesz koncertekkel a...

A koronavírus miatt egy hónappal ezelőtt még úgy volt, hogy nem is rendezik meg a rendezvényt a szolnoki Tiszaligeten, mostanra viszont a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Szegeden is lezárják a rakpartot a hétvégékre

A terv szerint szeptember végéig minden hétvégén a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart Budapesten, a puding próbáját május végén tartották, és mindenkinek bejött. Most Szeged is úgy döntött, hogy augusztus végéig minden hétvégén ingyenes programok várják a szegedieket a Huszár Mátyás rakparton.

Így lett Presser Gábornak saját kuckója a Vígszínházban

A Szimpatika Magazin készített interjút a zenésszel, akiről mindenki tudja azt is, hogy 1978 óta a Vígszínház zenei vezetője, sőt, sokan azt is tudják, hogy ott egy padlásszobában dolgozik. Na de hogy került oda?
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek