Dj Náksi Attila


Zenei stílusDance / Club / DJ

Közelgő Dj Náksi Attila koncertek

SZOMBATHELYI RETRO FESZTIVÁL

SZOMBATHELYI RETRO FESZTIVÁL

Aréna Savaria november 30. (18:00)
II. GYŐRI RETRO FESZTIVÁL

II. GYŐRI RETRO FESZTIVÁL

Széchenyi István Egyetemi Csarnok december 14. (18:00)
Dj Náksi Attila

Náksi Attila az egykori SOHO PARTY frontembere, szövegírója és egyik zeneszerzője, majd a NÁKSI vs BRUNNER dj duó tagja, ma STEREO PALMA művésznéven dj és producer. Számos arany- és platina státuszú mixlemezt, szerzői albumot, több száz remixet, több ezer fellépést, szereplést, élvonalbeli sikeres produceri munkákat és nagyszabású nemzetközi eredményeket társít nevéhez minden zenekedvelő és zeneértő.

Náksi Attila a Soho Party együtessel még a 90-es évek közepén robbant be a hazai zenei életbe, 1994-ben debütált PIZZA c. albumukkal azonnal platinalemezig jutottak. A formáció legismertebb dalai: Gyere táncolj (2015-ben a Wellhello dolgozta át), Baby nem kell más, Balatoni nyár, Szállj, Hiányzol, Kéz a kézben, Álom, és az Éjjel soha nem érhet véget amely 2016-ban a labdarúgó EB-re kijutott Magyar csapat hivatalos dala lett. NÁKSI vs BRUNNER néven az egykori Budapest Parádé himnuszainak megalkotói. Magyarország egykoron legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljának hivatalos dalát hét éven keresztül ők készítették el, ezzel rendszerint garantálva, hogy az év egyik legnagyobb klubslágere mindig az ő nevükhöz fűződjön.

A CLUB SANDWICH, Magyarország legendás mixlemez sorozata – melyekből egyedülállóan 1999-2005 között több mint 150 000 db fogyott el szintén Brunnerrel közös munka gyümölcse.

2007 óta a nemzetközileg jegyzett STEREO PALMA néven lép fel. Dj és producer olyan előadókkal dolgozott közösen mint Craig David, Cozi, Toni Braxton, Nari & Milani, Paris Hilton. Megfordult a világ számos jelentős klubjában, Ibizától Miamiig, és játszott rengeteg fesztiválon.

Náksi Attila néven elsősorban a múlt klasszikus dalait pörgeti, míg Stereo Palma név alatt kizárólag a legfrissebb elektronikus zenéket játsza.

2016 - A magyar labdarúgó-válogatott szurkolói hónapokkal ezelőtt spontán kezdték bíztatni a nemzeti csapatot az egykor óriási slágernek számító,
"Az éjjel nem érhet véget" című Soho Party-dallal.
amely aztán az EB hivatalos magyar dala lett, és soha nem látott hatalmas össznépi slágerré vált a magyar sikerrel együtt.
Náksi Attila és a Soho Party egykori énekesnője Betty Love együtt köszönthette 25.000 emberrel együtt a Magyar Labdarúgó válogatottat, hazaérkezésükkor a budapesti Hősök terén!


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/naksiattila/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Már három hete kórházban van Lóri

Már három hete kórházban van Lóri

A P. Mobil "Aranylakodalom" turnéja nagyban pörög tovább, mindeközben Schuster Lóránt kórházban van, s onnan üzent annak, "akit érint".
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Idén a Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

Hetekkel ezelőtt észrevettük, hogy a Dalfutár dalszerzőket keres a FB-on. Gondoltuk, megkeressük őket, hogy ez így most miért meg hogyan, de annak ellenére, hogy elolvasták megkeresésünket, a mai napig nem reagáltak rá. Sajnáljuk. Ettől még imádjuk a műsort.

Ismered a dalt: Gábor Áron rézágyúja?

Szerintünk nincs olyan magyar földön, aki ne fújná, akár álmából is felébresztve, része a kollektív emlékezet hangtárának... Éppen ezért sokat nem is szoktunk gondolkodni rajta, csak énekeljük, húzzuk-nyújtjuk, de valójában fogalmunk sincs, ki az a Gábor Áron, s hogy volt-e neki valójában rézágyúja...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek