Dj Otto


Zenei stílusEgyéb zene
Dj Otto
Otto Talvio finn zenei újságíró, aki jelenleg hazája legnagyobb napilapjának, a Helsingin Sanomatnak dolgozik. Az elmúlt 15 évben számos cikket, tanulmányt írt a zenéről és a zeneiparról írta a finn zenei sajtó számára, valamint a televíziónak és a rádiónak is dolgozott. Szenvedélyes lemezgyűjtő, aki lelkesen kutat új és ritka hangok, zenék után mind hazájában mind külföldön. Repertoárján a skandináv popzene gyöngyszemeit mutatja be a 60-as évektől napjainkig.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ez meg ZAZ

Ez meg ZAZ

A francia énekes-gitáros lány (na jó, legyen énekesnő, végül is már a negyvenediket tapossa) nem először lép majd fel szombaton a Budapest...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ki van a fotón? Legyetek óvatosak a FaceApp-pal!

Már több mint 100 millióan töltötték le a FaceApp-ot Google Playen és az iOS App Store-jában és listavezető az alkalmazás, amivel egy-két kép erejéig például bárki 40 évvel idősebbnek tűnhet, megőszülhet vagy megkopaszodhat, vagy akár szebbé válhat – írja a Forbes.

Somló Tamásra emlékezünk

Ma három éve, hogy az utolsó erejét összeszedve még megpuszilta Gyöngyvér kezét, aztán a gyötrelmes évek után örökre elaludt – az Újságmúzeum megemlékezését közöljük.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek