Dj Savage


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Dj Savage
Sok évvel ezelőtt, amikor még nagyban rock koncerteken headbangelt és a hangszereket nyúzta, elkezdett érlelődni az elektronika iránti kíváncsisága is, első saját technikájának megvásárlása viszont csak pár évvel ezelőttre datálható. Legnagyobb segítséget a Tilos rádió műsorai nyújtották számára. Továbbá külföldről Ed Rush és Dieselboy, míg itthonról Palotai és Cadik voltak rá nagy hatással, de ahogy ez lenni szokott nyílt az olló és egyre-másra jöttek a földalatti stílusok, így először a drum&bass, majd a hip-hop, breakbeat, hardcore, breakcore és a dubstep is lieblinggé vált számára.

A szarvasi Savage manapság az egyik legaktívabb dj hazánk drum&bass színterén. A 2009-as évben 90, míg 2010-ben 112 ízben sikerült az ország legkülönbözőbb pontjain és néhány határon túli partin és rádióműsorban megfordulnia, mint például Szerbiában, Románia vagy Szlovákiában. Olyan hazai előadókkal szerepelt, mint Anima Sound System, Palotai, Cadik, Ludmilla, Naga, Dj Quick, Metha, SKC, Mystification, Numek, Chris.SU, Mindscape, Jade. A külföldi sztárok közül Goldie(UK), Krafty Kuts(UK), The Panacea(D), Cooh(BUL), Zubcore(AT), Kitech(UK), Current Value(D), SPL (USA), B Key (UK), Khanage (UK), Bong-Ra (NL), Eye-D(NL), Allied(UK), The Upbeats(NZ), Netsky(BEL), Jakes(UK), Cookie Monsta(UK), Antichristus/Peter Kurten (BEL), Hallucinator(IT), Body&Soul(AT), Sroombab(AT), Kriotek (RO), Replicator(RO), Proktah(D) zenélt együtt.

A Legend Lifestyle & Clothing ruhacég 2008, a Vestax DJ technika pedig 2009 óta támogatja. 2010-ben az A38 hajón az MTV által döntős, és az U26-ban a Djuice által szervezett dj párbajon 1. helyezést ért el.

Subculture Revolution névre keresztelt és Mc Fantommal igazgatott mozgalma, partyszervezése és rádióműsora, melynek célja az elektronikus zene bemutatása az avatatlan fülek számára, nagyon sok zenei stílusba enged bepillantást, például: hiphop, breakbeat, house, hardcore, dubstep, funk, dub, ...stb. Emellett több vidéki partisorozat rezidense és szervezője. Visszatérő vendég az ismert Tilos Rádióban és több budapesti partisorozaton is. Rezidensi poziciót lát el a Bladerunnaz által szervezett Therapy Sessions partysorozaton. Volt szerencséje megfordulni több hazai fesztiválon, mint például Hegyalja Fesztivál, SZIN, LEN és SZOFI, külföldön pedig az erdélyi Szent György napok fesztiválon, Szerbiában pedig a Zentai Nyári fesztiválon.

Szettjeiben sokféle stílus felcsendül, a drum&bass éneklős liquidjeitől a masszívabb techstep és neurofunk muzsikákon keresztül a kőkemény technoid és breakcore zenékig.
Savage rendkívül széles palettáról szelektál, így egy változatos, de mindenképp ütős szettet kaphatunk tőle.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Már a Marson is helyet kapott a Rolling Stones

Már a Marson is helyet kapott a Rolling Stones

Nem vicc, tényleg kaptak egy kőzetdarabot, amit róluk neveztek el. Mármint nem hazavitel céljából, csupán jelképesen, de a zenekar így is...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Rácz Gergő Tomy Montanával együttműködve magánéletéről énekel

Simplex & Tomy Montana szerzeményét Magyarország egyik legszexibb hangú énekesével, Rácz Gergővel vették fel. A Csendes vihar jól illeszkedik Gergő utóbbi években kiadott slágereinek sorába, hiszen ismét a szerelem kiszámíthatatlanságáról dalol, ami őt sem kerülte el…

A Stranger Things színésznője zenei karriert épít

A Netflix sorozatából ismert színésznő, Maya Hawke nemrég jelentette meg első két dalát.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek