Dj Savage


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Dj Savage
Sok évvel ezelőtt, amikor még nagyban rock koncerteken headbangelt és a hangszereket nyúzta, elkezdett érlelődni az elektronika iránti kíváncsisága is, első saját technikájának megvásárlása viszont csak pár évvel ezelőttre datálható. Legnagyobb segítséget a Tilos rádió műsorai nyújtották számára. Továbbá külföldről Ed Rush és Dieselboy, míg itthonról Palotai és Cadik voltak rá nagy hatással, de ahogy ez lenni szokott nyílt az olló és egyre-másra jöttek a földalatti stílusok, így először a drum&bass, majd a hip-hop, breakbeat, hardcore, breakcore és a dubstep is lieblinggé vált számára.

A szarvasi Savage manapság az egyik legaktívabb dj hazánk drum&bass színterén. A 2009-as évben 90, míg 2010-ben 112 ízben sikerült az ország legkülönbözőbb pontjain és néhány határon túli partin és rádióműsorban megfordulnia, mint például Szerbiában, Románia vagy Szlovákiában. Olyan hazai előadókkal szerepelt, mint Anima Sound System, Palotai, Cadik, Ludmilla, Naga, Dj Quick, Metha, SKC, Mystification, Numek, Chris.SU, Mindscape, Jade. A külföldi sztárok közül Goldie(UK), Krafty Kuts(UK), The Panacea(D), Cooh(BUL), Zubcore(AT), Kitech(UK), Current Value(D), SPL (USA), B Key (UK), Khanage (UK), Bong-Ra (NL), Eye-D(NL), Allied(UK), The Upbeats(NZ), Netsky(BEL), Jakes(UK), Cookie Monsta(UK), Antichristus/Peter Kurten (BEL), Hallucinator(IT), Body&Soul(AT), Sroombab(AT), Kriotek (RO), Replicator(RO), Proktah(D) zenélt együtt.

A Legend Lifestyle & Clothing ruhacég 2008, a Vestax DJ technika pedig 2009 óta támogatja. 2010-ben az A38 hajón az MTV által döntős, és az U26-ban a Djuice által szervezett dj párbajon 1. helyezést ért el.

Subculture Revolution névre keresztelt és Mc Fantommal igazgatott mozgalma, partyszervezése és rádióműsora, melynek célja az elektronikus zene bemutatása az avatatlan fülek számára, nagyon sok zenei stílusba enged bepillantást, például: hiphop, breakbeat, house, hardcore, dubstep, funk, dub, ...stb. Emellett több vidéki partisorozat rezidense és szervezője. Visszatérő vendég az ismert Tilos Rádióban és több budapesti partisorozaton is. Rezidensi poziciót lát el a Bladerunnaz által szervezett Therapy Sessions partysorozaton. Volt szerencséje megfordulni több hazai fesztiválon, mint például Hegyalja Fesztivál, SZIN, LEN és SZOFI, külföldön pedig az erdélyi Szent György napok fesztiválon, Szerbiában pedig a Zentai Nyári fesztiválon.

Szettjeiben sokféle stílus felcsendül, a drum&bass éneklős liquidjeitől a masszívabb techstep és neurofunk muzsikákon keresztül a kőkemény technoid és breakcore zenékig.
Savage rendkívül széles palettáról szelektál, így egy változatos, de mindenképp ütős szettet kaphatunk tőle.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta dalát a Rolling Stones-tól

A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta...

A 90-es évek egyik legnagyobb slágere volt a Bitter Sweet Symphony, rengeteg helyen hallhattuk, filmekben, reklámokban, és a rádió is agyonjátszotta....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. A korábban bejelentett nevek mellett fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore Ganacci és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv.

Megteltek a koncertkompok – de NAGYON sok program van még a BALATONon!

Május 24-én a Zamárdi MOL Nagyon Balaton Teraszon José Padilla fellépésével és a Punnany Massif telt házas kompkoncertjével hivatalosan is elrajtolt a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek