Editors


Zenei stílusBritpop / Indie
Editors

Az Editors egy indie rock / post-punk zenekar az angliai Birminghamből. Jellegzetes hangzásuk alapja a sötét tónusú hangzatok ötvözése a sodró lüktetéssel. Szerzeményeik általában könnyen befogadhatóak és úgymond slágeresek, ugyanakkor nem nélkülözik a komor felhangokat. Dalaik egyik védjegye, hogy a vezérdallamokat a szólógitár játssza a magas regiszterekben, visszhangos, tremolo-effektes hangszínen. Leghíresebb számaik: Munich, Papillon, Bullets, Bones, An End Has a Start, Blood.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/editorsmusic
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ezt nem szerettem, ezt nem szerettem… Európa Kiadó, Dürer-kert

Ezt nem szerettem, ezt nem szerettem… Európa Kiadó,...

"Mit csináljak, hogy elfelejtsem?" Na jó, elfelejteni azért semmiképp nem akarom, de messze nem ez volt életem legjobb Európa Kiadó-koncertje, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

200 fellépő a 600 lelkes településen: Panyolafeszt

Több mint húsz helyszínen csaknem kétszáz fellépő szórakoztatja majd az idei PanyolFeszt vendégeit augusztus 1. és 4. között a hatszáz lelkes Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Panyolán.

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A gödöllői Belvárosi Napokon például színpadra lép Fenyő Miklós, a Follow the Flow, Halász Judit és az Anna and the Barbies is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek