Editors


Zenei stílusBritpop / Indie
Editors

Az Editors egy indie rock / post-punk zenekar az angliai Birminghamből. Jellegzetes hangzásuk alapja a sötét tónusú hangzatok ötvözése a sodró lüktetéssel. Szerzeményeik általában könnyen befogadhatóak és úgymond slágeresek, ugyanakkor nem nélkülözik a komor felhangokat. Dalaik egyik védjegye, hogy a vezérdallamokat a szólógitár játssza a magas regiszterekben, visszhangos, tremolo-effektes hangszínen. Leghíresebb számaik: Munich, Papillon, Bullets, Bones, An End Has a Start, Blood.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/editorsmusic
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


3 hét múlva Budapesten a dEUS

3 hét múlva Budapesten a dEUS

Hét év után visszatér Budapestre az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai indie- és art rock csapata, a belga dEUS. A nagyhatású együttes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A tettes megvan, a Lamb of God gitárja még mindig sehol...

Ahogyan nemrég megírtuk, valaki ellopta a Lamb Of God zenekar gitárját és basszusgitárját egy phoenixi fellépés előtt. A tetteseket azóta sikerült lecsukni, a hangszereknek azonban nyoma sincs.

Sir Elton John sírt Cannes-ban a róla készült életrajzi film bemutatóján

A kötelező szmoking helyett a hátán ezüst strasszokkal díszített zakóban és szív alakú napszemüvegben érkezett Elton John csütörtök este Cannes-ba a róla készült életrajzi film, a Rocketman bemutatójára, a művet versenyen kívül vetítették a fesztiválon.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek