Egyházi Géza


Zenei stílusMusical

Közelgő Egyházi Géza koncertek

EGYHÁZI GÉZA önálló estje

EGYHÁZI GÉZA önálló estje

K11 Művészeti és Kulturális Központ augusztus 31. (17:00)
Egyházi Géza
Egyházi Gézáról szól.Géza álomszerűen csöppent bele a köztudatba és a színház világába:vendéglő tulajdonosból lett nagysikerű musical énekes!Első jelentősebb szerepe Paris szerepe volt a Rómeó és Júliában,de igazán sikeres csak a Vámpírok Bálja Krolock Grófjaként lett,amit ma is nagy sikerrel játszik a Pesti Magyar Színházban.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


És már Bambi is kapható!

És már Bambi is kapható!

Nem tévesztettük el a szöveget: arról van szó, hogy a nagy retróhullám immáron betört az üdítőital-piacra is: újra kapható lesz a Bambi!
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pár óra alatt elkelt az összes Karel Gott-bankjegy

Zéró euró névértékű emlékbankjegyet bocsátottak ki Csehországban a 80. születésnapját vasárnap ünneplő Karel Gott tiszteletére. Az énekes képmását viselő 5000 bankó pár óra alatt elkelt vasárnap délelőtt az egyik prágai lemezboltban, amely előtt már szombaton este sorba álltak a legelszántabb rajongók a szakadó eső...

Bazinagy nyárzáró Quimby-parti a Track-ben

Noha a nyár java még előttünk van, s a zenekar is még megmássza a fesztiválok nagyszínpadjait, játszik kastélyokban, fellép cirkuszi artistákkal – már gondolnak a fináléra is: egy hatalmas szabadtéri klubkoncertet terveznek záróakkordként.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek