Emilie Autumn


Zenei stílusEgyéb zene
Emilie Autumn
Emilie Autumn Liddell (Los Angeles, 1979. szeptember 22.), művésznevén Emilie Autumn amerikai énekes-dalszerző, költő és hegedűművész. Zenei stílusát hol a glam rock műfajába sorolja be, hol „victoriandustrial"-nek nevezi - a „viktoriánus" és „indusztriális" összevonásából; hatással volt rá a klasszikus zene, a cabaret, az elektronikus zene, a glam rock. Az ihletet nagyrészt drámákból, regényekből és a történelemből, különösen a viktoriánus korból meríti. Fellépésein The Bloody Crumpets nevű, nőkből álló zenekara kíséri.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio – azt hiszem, ez lehetett a múlt heti Aréna-beli koncert mottója.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

20 éve ismerősek ezek az arcok

Az Ismerős Arcok idén ünnepli a fennállásának 20. évfordulóját. Június 22-én 18 órától a Barba Negra Trackben adnak jubileumi nagykoncertet, továbbá aznap jelenik meg a GrundRecords gondozásában jubileumi lemezük díszkiadásban.

3 hét múlva Budapesten a dEUS

Hét év után visszatér Budapestre az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai indie- és art rock csapata, a belga dEUS. A nagyhatású együttes június 8-án érkezik majd a Barba Negra Track színpadára, az idén 20 éves kultuszalbum, a The Ideal Crash jubileumi turnéjával. Emellett már elérhető a körút apropóját adó album...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
Szent Efrém Férfikar...
Arca de Noe
Arca de Noe
Budapest 
PADDY AND THE RATS
Babra
Babra
Budapest 
Horsa Banda
Horsa Banda
Budapest 
Erdőfű
Erdőfű
Budapest 
Magos
Magos
Budapest