Enduser


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Enduser

Az ohiói születésű, jelenleg Washingtonban Élő Lynn Standafer, azaz végfelhasználói boldogult ifjúkorának KÉT meghatározó élményét, a hardcore hiphopot es a Korai dzsungelben ritmusokat gyúrogatja össze egyetlen letaglózó erejű eleggyé. "KRS-One, a Skinny Puppy éS Photek zabigyereke", ahogy magáról mondja, a kortárs breakcore-színtér egyik legkérlelhetetlenebb ritmusharcosa kőkemény r'n'b-ÉS jungle-alapokra pakol éteri énekhangokat éS hosszan elnyúló szintiszőnyegeket. Végfelhasználói jelenleg a kortárs zene egyik legnagyobb, de mindenképp leginkább kísérletező kedvű basszusgitárosával, Bill Laswell-lel készít közös albumot, a stúdiózás es a megjelenés közötti rövidke időt EURÓPAI turnézással töltve.

A kétezres évek eleje Ota Aktív végfelhasználói lemezei elsősorban saját labeljénél, a Sokatmondó nevű Sonicterrornál jelennek MEG, miközben leigazolt egy kísérleti Elektronika egyik legsokoldalúbb kiadójához, a Berlini Ad Noiseamhoz.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


2 milliárd forint – ennyit kerestek idén a dalszerzők

2 milliárd forint – ennyit kerestek idén a dalszerzők

Elsőre nagynak tűnik ez az összeg, de ha hozzátesszük, hogy 7853 magyar dalszerző osztozik rajta, a 250 ezres átlag (Ft) már nem akkora vagyon, s ha...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Az anyaságot körülvevő mítoszokkal, tabukkal és félreértésekkel szeretne szakítani a YouTube új, magyar fejlesztésű online videósorozata. A formátumot gyártó WMN Produkció Senát kérte föl a műsorvezetésre, aki most először próbálja ki magát ezen a területen. Állítása szerint nem bánta meg. Sőt...

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri ingyenes rendezvénysorozata a 13. Belvárosi Fesztivál.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek