Enduser


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Enduser

Az ohiói születésű, jelenleg Washingtonban Élő Lynn Standafer, azaz végfelhasználói boldogult ifjúkorának KÉT meghatározó élményét, a hardcore hiphopot es a Korai dzsungelben ritmusokat gyúrogatja össze egyetlen letaglózó erejű eleggyé. "KRS-One, a Skinny Puppy éS Photek zabigyereke", ahogy magáról mondja, a kortárs breakcore-színtér egyik legkérlelhetetlenebb ritmusharcosa kőkemény r'n'b-ÉS jungle-alapokra pakol éteri énekhangokat éS hosszan elnyúló szintiszőnyegeket. Végfelhasználói jelenleg a kortárs zene egyik legnagyobb, de mindenképp leginkább kísérletező kedvű basszusgitárosával, Bill Laswell-lel készít közös albumot, a stúdiózás es a megjelenés közötti rövidke időt EURÓPAI turnézással töltve.

A kétezres évek eleje Ota Aktív végfelhasználói lemezei elsősorban saját labeljénél, a Sokatmondó nevű Sonicterrornál jelennek MEG, miközben leigazolt egy kísérleti Elektronika egyik legsokoldalúbb kiadójához, a Berlini Ad Noiseamhoz.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nótár Mary a Muki fiával tért vissza három év kényszerszünet után

Nótár Mary a Muki fiával tért vissza három év...

A "Muki fia" egy roma dal, amelyet igazándiból a Parno Graszt tett széles körben ismertté – baráti körökben Békedalként forog közszájon...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Living-Loving – volt egyszer egy Sziámi életHŰ-koncert

Valamikor a nyáron került a kezembe egy szórólap, amelyen ezt az előadást hirdették, és felkeltette a kíváncsiságomat, hogy mit lehet a rajta szereplő vendégfellépők névsorából kihozni, úgyhogy már akkor elhatároztam, hogy igyekszem majd megnézni. Sikerült.

A magyar rockzene eddig kiadatlan kincsei jelennek meg bakeliten

A november 22-én megjelenő vinyl lemezek egyikén Mészáros Márta 1970-es filmje, a Szép lányok, ne sírjatok zenéje, a másik kettőn a V'Moto-Rock-előd V'73, illetve az etnorockot játszó Barbaro koncertfelvétele hallható.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek