Enduser


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Enduser

Az ohiói születésű, jelenleg Washingtonban Élő Lynn Standafer, azaz végfelhasználói boldogult ifjúkorának KÉT meghatározó élményét, a hardcore hiphopot es a Korai dzsungelben ritmusokat gyúrogatja össze egyetlen letaglózó erejű eleggyé. "KRS-One, a Skinny Puppy éS Photek zabigyereke", ahogy magáról mondja, a kortárs breakcore-színtér egyik legkérlelhetetlenebb ritmusharcosa kőkemény r'n'b-ÉS jungle-alapokra pakol éteri énekhangokat éS hosszan elnyúló szintiszőnyegeket. Végfelhasználói jelenleg a kortárs zene egyik legnagyobb, de mindenképp leginkább kísérletező kedvű basszusgitárosával, Bill Laswell-lel készít közös albumot, a stúdiózás es a megjelenés közötti rövidke időt EURÓPAI turnézással töltve.

A kétezres évek eleje Ota Aktív végfelhasználói lemezei elsősorban saját labeljénél, a Sokatmondó nevű Sonicterrornál jelennek MEG, miközben leigazolt egy kísérleti Elektronika egyik legsokoldalúbb kiadójához, a Berlini Ad Noiseamhoz.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


 Szenes Iván Slágermúzeum nyílik Józsefvárosban

Szenes Iván Slágermúzeum nyílik Józsefvárosban

Több mint tízezren vettek részt a Szenes Iván tiszteletére tartott Jubileumi Emlékkoncerten. A rendezvényt ezúttal még különlegesebbé tette,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Törölték a Saxon összes 2019-re tervezett koncertjét

A Hammerworld értesülése szerint a legendás brit metalzenekar lemondta az összes idén még hátralévő koncertjét, mert a frontembernek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége

Lóci TÉNYLEG játszik

Csorba Lóci afféle egyszemélyes társulat. Jelenléte, stand up stílusa, a közönséggel való kommunikációja, kivételes potenciál, színházi keretek között is érdemes a figyelemre.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek