Neoton 1000

Enduser


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Enduser

Az ohiói születésű, jelenleg Washingtonban Élő Lynn Standafer, azaz végfelhasználói boldogult ifjúkorának KÉT meghatározó élményét, a hardcore hiphopot es a Korai dzsungelben ritmusokat gyúrogatja össze egyetlen letaglózó erejű eleggyé. "KRS-One, a Skinny Puppy éS Photek zabigyereke", ahogy magáról mondja, a kortárs breakcore-színtér egyik legkérlelhetetlenebb ritmusharcosa kőkemény r'n'b-ÉS jungle-alapokra pakol éteri énekhangokat éS hosszan elnyúló szintiszőnyegeket. Végfelhasználói jelenleg a kortárs zene egyik legnagyobb, de mindenképp leginkább kísérletező kedvű basszusgitárosával, Bill Laswell-lel készít közös albumot, a stúdiózás es a megjelenés közötti rövidke időt EURÓPAI turnézással töltve.

A kétezres évek eleje Ota Aktív végfelhasználói lemezei elsősorban saját labeljénél, a Sokatmondó nevű Sonicterrornál jelennek MEG, miközben leigazolt egy kísérleti Elektronika egyik legsokoldalúbb kiadójához, a Berlini Ad Noiseamhoz.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mikor lesz ennek vége?

Mikor lesz ennek vége?

Feltehetően nincs olyan ember, aki – naponta többször is – ne tenné fel ezt a kérdést. Találtunk egy cikket, amelyet amerikai újságíró írt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Spotify 10 millió dollárral száll be a zeneipari mentőakcióba

A Spotify is csatlakozik a Covid-19 Music Relief néven indít programhoz a zeneipart is súlyosan érintő koronavírus-járvány miatt – írja Kreatív.hu.

Jó hír: az első tesztje negatív a Rammstein frontemberének

Tegnap számoltunk be arról – magyar és külföldi lapértesülésekre hivatkozva –, hogy Till Lindemann koronavírusos, és karanténban van egy berlini kórház intenzív osztályán. Ebből mára már csak a második bizonyult igaznak, de az is elmúlt...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek