Enduser


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Enduser

Az ohiói születésű, jelenleg Washingtonban Élő Lynn Standafer, azaz végfelhasználói boldogult ifjúkorának KÉT meghatározó élményét, a hardcore hiphopot es a Korai dzsungelben ritmusokat gyúrogatja össze egyetlen letaglózó erejű eleggyé. "KRS-One, a Skinny Puppy éS Photek zabigyereke", ahogy magáról mondja, a kortárs breakcore-színtér egyik legkérlelhetetlenebb ritmusharcosa kőkemény r'n'b-ÉS jungle-alapokra pakol éteri énekhangokat éS hosszan elnyúló szintiszőnyegeket. Végfelhasználói jelenleg a kortárs zene egyik legnagyobb, de mindenképp leginkább kísérletező kedvű basszusgitárosával, Bill Laswell-lel készít közös albumot, a stúdiózás es a megjelenés közötti rövidke időt EURÓPAI turnézással töltve.

A kétezres évek eleje Ota Aktív végfelhasználói lemezei elsősorban saját labeljénél, a Sokatmondó nevű Sonicterrornál jelennek MEG, miközben leigazolt egy kísérleti Elektronika egyik legsokoldalúbb kiadójához, a Berlini Ad Noiseamhoz.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és Szörényi Szabolcsot

Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és...

Szörényi Levente és Szabolcs többek közt Höfner típusú gitárokon is zenélt, amiről számos felvétel és fotó maradt fent, például a nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Na milyen fesztivál lesz Gödön???

Már lassan megszokhattuk, hogy mindennek, sőt: mindennek IS van fesztiválja Magyarországon, de a kakaós csiga eddig nem bukkant fel tematizáló tényezőként :)

Megvan, ki játssza az Elvis-film főszerepét

Mostanában egyre több film jelenik meg a műfajban, lásd: Bohém Rapszódia (a Queen pályájáról szóló film, főleg Freddie Mercury szemszögéből), a Rocketman (Elton John életéről), illetve most készül Judy Garland életéről (melyben a főszerepet Renée Zellweger játssza majd), illetve hamarosan érkezik a film Elvisről is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek