Év koncertje - szavazás

Ex Auro


HonlapNem ismert
Zenei stílusJazz/Blues

Közelgő Ex Auro koncertek

María Keck&Tomaz Pacnik - EX AURO

María Keck&Tomaz Pacnik - EX AURO

Fonó Budai Zeneház február 28. (19:30)
Ex Auro

Az Ex Auro egy world-jazz fúzió projekt, amely Keck Mária és Tomaž Pačnik találkozásából született. Etnikus dalokat szólaltatnak meg saját megfogalmazásukban: indiai, török, arab, szefárdi, roma, perui, argentín és más dallamok keverednek a jazz álomszerű, intenzív hullámaival és a flamenco ritmusok és tánc szilaj feszességével.

Miután Spanyolországban, Szerbiában, Macedóniában, Szlovéniában és hazánk színpadjain is többször megfordultak, ezúttal első lemezüket fogják bemutatni Mogyoró Kornél, - a Magyarországon a kritikusok és a közönség által többszörösen választott legjobb jazz ütőhangszerese -közreműködésével.

Tomaž Pačnik aktív résztvevője a szlovén és internacionális jazz színpadoknak, legjelentősebb projektje a Jazoo, egy szlovén ethno-jazz produkció, amellyel már öt lemeze megjelent.

Keck Mária kilenc évig élt és építette művészi karrierjét Spanyolországban. Mint táncos és énekes számos tradicionális flamenco és flamenco fúzió projekttel utazta körbe Európát, Japánt és Argentínát.

Mogyoró Kornél jelenleg a norvég basszusgitáros Per Mathisen zenekarának - a Heavy Weathernek - tagja, az Ewiva! trióban pedig az énekes Tóth Evelinnel és a hegedűvirtuóz Frankie Látóval zenél együtt. A Meinlpercussion, a Meinlcymbals, a Roland és Audio-Technica nemzetközi endorsere.

Az Ex Auro előadása egy varázslatos utazás, különféle kultúrákból merített hangulatokon át kalauzolja a nézőket, a török roma transztól a rajasthan indiai dallamokon keresztül a mexikói síró szellemasszony énekéig.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/exauro.worldmusic/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Kontroll Csoport 40 – az első fecske a Kobuci 2020-as évadából

Kontroll Csoport 40 – az első fecske a Kobuci 2020-as...

Június 13-án mindenki ott lesz a Kobuciban, aki csak számít... Illetve, akinek számít ez a formáció meg az összes többi, melyek egymással...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Három nevet töltött a nagyágyúba ma a Budapest Park

A két hónap múlva nyitó Budapest Park három újabb fellépőt jelentett be: június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik hazánkba; július 8-án két évvel káprázatos első hazai, Parkban adott koncertje után tér vissza LP; július 15-én...

Lemondták dublini és londoni koncertjüket a járvány miatt Kowáék

Noha a hírek arról szólnak, hogy csitul a járvány, a zenekar a teljes visszahúzódásáig biztonsági okokból nem vállal repülő- és hajóutakat – mindezt a Facebook oldalukon tették közzé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek