Fábián Juli & Sárik Péter Duo


Zenei stílusJazz/Blues
Fábián Juli & Sárik Péter Duo

Fábián Juli zenei pályafutása a hazai jazz életben nem is lehetett volna gyorsabb és gördülékenyebb. Rövid jelenléte alatt számos zenekar állandó tagja volt, valamint jó néhány elismert hazai együttessel dolgozott-dolgozik rendszeresen. Az énekesnő állandó formációja saját zenekara, melyet 2007. nyarán alapított Fábián Juli Jazz Riff néven, és amellyel első ízben a világhírű szaxofonos, Kenny Garrett előzenekaraként játszott a Jazztergom fesztivál színpadán.

Julit ezúttal a kiváló eMeRTon díjas zongorista, Sárik Péter kíséri.

További információk: www.bjc.hu

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Családban marad: Tóth Vera ül be Tóth Gabi helyére a Sztárban sztár zsűrijében

Családban marad: Tóth Vera ül be Tóth Gabi helyére...

Tóth Gabi már a gyermeke érkezésére koncentrál, így az utolsó két adásban a csatorna döntése alapján az énekesnő helyét Tóth Vera veszi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Club settel érkezik a Grammy-díjas Bob Moses az Akváriumba

A Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta kanadai formáció az elektronikai elemeket keveri zongora- és gitárkísérettel, amivel egészen különleges zenei világot varázsolnak maguk köré.

Nótár Mary a Muki fiával tért vissza három év kényszerszünet után

A "Muki fia" egy roma dal, amelyet igazándiból a Parno Graszt tett széles körben ismertté – baráti körökben Békedalként forog közszájon ("Ránézek a hosszú nyelű késre, összeszúrlak, összeváglak...). Nos, ezt a dalt adja elő saját stílusában – Matyi és a hegedűs közreműködésével – Nótár Mary.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek