Szécsi Pál 80

Faremido Operatársulat


Zenei stílusKlasszikus
Faremido Operatársulat

OPERA AZ EGÉSZ VILÁG…
Opera pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal, sok humorral

Hábetler András, társulatával, a FareMido Operatársulattal operaelőadásokat és koncerteket ad gyerekeknek és felnőtteknek, kezdőknek és haladóknak, Budapesten és vidéken. A koncerteket Hábetler András rendezi, a hazai operaélet kiválóságainak közreműködésével.

 

A FareMido Operatársulat Bt.,

ahogyan a neve is mutatja, egy baráti társaság, amelyet az a szándék hívott életre, hogy zenéről, színházról hasonlóan gondolkodó operaénekesek, karmesterek, zongoristák és más zenészek, intézményes színházi kötöttségek nélkül, a közös játék felszabadító örömével hozzanak létre operaelőadásokat és koncerteket. 

Hitvallásunk, hogy ez az öröm, az egymás és az opera iránti szeretet és alázat, előadásainkon átsugározva, újszerű, magávalragadó élményt nyújthat az operát kedvelő közönségnek, és azoknak is, akik még idegenkednek a műfajtól.

Nevünk Karinthy Frigyes megejtő szépségű utópisztikus kisregényéből származik, amelyben Swift Gulliverje folytatja kalandos útazásait és eljut a mindenség legtökéletesebb lényeinek világába, ahol a kommunikáció formája a zene.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/FareMidoOpera/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában...

Laura Pergolizzi, azaz LP generációja egyik legkedveltebb énekes-dalszerzőjévé vált az egész világon. Erről 2024. március 7-én ismét...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Ha VIP-es vagy, fiam, egy szép napon ez mind a tiéd lesz

Tegnap számoltunk be, hogy a a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba, ma az idei VIP helyszínekről és szolgáltatásaikról mesélünk, bár a fesztivál szlogenje szerint a Soundon mindenki VIP. De azért mindig vannak eggyel vipebbek...

Az újrakezdés nehéz ügy – a Woodstock Barbie megugrotta

A Woodstock Barbie még nyár elején búcsúzott el előző énekesnőjüktől, de hamar megtalálták méltó utódját Ördög Dóra (nem Nóra!!!) személyében, akivel új lendületet kapott a zenekar, és ezt élőben is bizonyították a decemberi A38-as koncertjükön.
Új koncertek
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest