Félegyházi Károly


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Félegyházi Károly

Nyolcévesen kezdett zongorázni Lakatos Ágnes tanárnőnél. 1993-1997-ben a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában tanult, zongoratanára Eckhardt Gábor volt. 1997-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, Nádor György osztályába. 2002-2003-ban az Universität Mozarteum Salzburg vendéghallgatójaként folytatta tanulmányait Rohmann Imre irányítása mellett. 2004-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. Részt vett Kurtág György, Rohmann Imre, Victor Eresko mesterkurzusain, valamint Rados Ferenc, Wagner Rita, Arnóth Balázs, Csalog Gábor, Kocsis Zoltán kurzusain és óráin. 1999-ben első díjat nyert a Zeneakadémián megrendezett Földes Andor Zongoraversenyen, 2004-ben második díjat az olaszországi Florestano Rossomandi Versenyen.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját

Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál...

Újabb rekordot hozott az idei nyár az EFOTT életébe: közel 120.000-ren fesztiváloztak Velencén.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

És már Bambi is kapható!

Nem tévesztettük el a szöveget: arról van szó, hogy a nagy retróhullám immáron betört az üdítőital-piacra is: újra kapható lesz a Bambi!

Ismét összefognak a zenészek egy társukért – te is segíthetsz!

Nem ez az első eset, hogy büszkék lehetünk a zenészeinkre: ahogy híre megy, bajban van egy társuk, azonnal a segítségére sietnek. Légy te is magyar zenész!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek