Folk Error Debrecen All Stars Projekt


Zenei stílusVilágzene
Folk Error Debrecen All Stars Projekt
A FolkError zenekar népzenei alapokat és könnyűzenei érzéseket vegyít egészen újszerű módon. Nyíregyházi Főiskolásokból és debreceni rockzenészekből alakult a banda 2006 márciusában. A zenekar repertoárjában szerepelnek a saját számok mellett egészen érdekes népzenei feldolgozások is, többek között egy kis moldvai drum'n'bass, filmzene székelyföldi módra, na meg erdélyi rock'n'roll. Idén nyáron jött aztán az ötlet egy újfajta hangzás kipróbálására. Az alap zenekar jól meg- és összeszokott muzsikáját színesíti egy kongás, két vokalista és még egy gitáros. A formáció új tagjai mind régi jó ismerősök, nagyon szívesen vállalták, hogy feldobják az amúgy is bulizós zenét egy kis plusszal - így jött létre a FDASP.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Császár Előd pólója

Császár Előd pólója

Véletlenül láttam azt a főzős műsort – jó nem végig, max. negyedóra –, amelyben visszatért a képernyőre Császár Előd. Speciel nem...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Naptárt elő: 2020. augusztus 5. – Sziget

A szervezők már javában dolgoznak a jövő évi fesztivál programján. Noha még egyetlen név sincs meg, csak gyűlnek a kívánságok, a jegyértékesítés elindul: a zsákbamacskások bátorságát némi kedvezménnyel honorálják.

Ki a fene jár manapság komolyzenei koncertre?!?

Röhej az egész. Mi ebben a jó? Most komolyan...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek