Folk Error Debrecen All Stars Projekt


Zenei stílusVilágzene
Folk Error Debrecen All Stars Projekt
A FolkError zenekar népzenei alapokat és könnyűzenei érzéseket vegyít egészen újszerű módon. Nyíregyházi Főiskolásokból és debreceni rockzenészekből alakult a banda 2006 márciusában. A zenekar repertoárjában szerepelnek a saját számok mellett egészen érdekes népzenei feldolgozások is, többek között egy kis moldvai drum'n'bass, filmzene székelyföldi módra, na meg erdélyi rock'n'roll. Idén nyáron jött aztán az ötlet egy újfajta hangzás kipróbálására. Az alap zenekar jól meg- és összeszokott muzsikáját színesíti egy kongás, két vokalista és még egy gitáros. A formáció új tagjai mind régi jó ismerősök, nagyon szívesen vállalták, hogy feldobják az amúgy is bulizós zenét egy kis plusszal - így jött létre a FDASP.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi turnédátumát, így sajnos Alsóörs is törlésre került.

A bíróság döntése szerint ismét van Benkó Dixieland Band

Újra Benkó Dixieland Band néven működnek a 2015-ben elhunyt Benkó Sándor zenésztársai. A három éve Dixie Kings of Hungary néven játszó zenekar a Fővárosi Ítélőtábla másodfokú, jogerős végzése alapján jogosult a Benkó Dixieland Band név viselésére – közölte a zenekar az MTI-vel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek