Folk Error Debrecen All Stars Projekt


Zenei stílusVilágzene
Folk Error Debrecen All Stars Projekt
A FolkError zenekar népzenei alapokat és könnyűzenei érzéseket vegyít egészen újszerű módon. Nyíregyházi Főiskolásokból és debreceni rockzenészekből alakult a banda 2006 márciusában. A zenekar repertoárjában szerepelnek a saját számok mellett egészen érdekes népzenei feldolgozások is, többek között egy kis moldvai drum'n'bass, filmzene székelyföldi módra, na meg erdélyi rock'n'roll. Idén nyáron jött aztán az ötlet egy újfajta hangzás kipróbálására. Az alap zenekar jól meg- és összeszokott muzsikáját színesíti egy kongás, két vokalista és még egy gitáros. A formáció új tagjai mind régi jó ismerősök, nagyon szívesen vállalták, hogy feldobják az amúgy is bulizós zenét egy kis plusszal - így jött létre a FDASP.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nem mesél: muzsikál az erdő a Körösök völgyében

Nem mesél: muzsikál az erdő a Körösök völgyében

Gyulán és térségében, valamint Püspökfürdőn várja az érdeklődőket szeptember 27. és 29. között a Muzsikál az erdő a Körösök völgyében...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Meghalt Gallai Péter

A Piramis zenekar a Facebook oldalán közölte a szomorú hírt, egyúttal ígéretet tettek arra, hogy a szombati "ifiparkos" koncerten megemlékeznek zenész társukról.

24.hu: Feltámadt egy halott a metálzenétől

Egy halottnak nyilvánított férfi éktelen dörömbölése és rikácsolása futamított meg egy hullaházban próbáló ukrán metálzenekart – írja a hírportál.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek