Folk Error Debrecen All Stars Projekt


Zenei stílusVilágzene
Folk Error Debrecen All Stars Projekt
A FolkError zenekar népzenei alapokat és könnyűzenei érzéseket vegyít egészen újszerű módon. Nyíregyházi Főiskolásokból és debreceni rockzenészekből alakult a banda 2006 márciusában. A zenekar repertoárjában szerepelnek a saját számok mellett egészen érdekes népzenei feldolgozások is, többek között egy kis moldvai drum'n'bass, filmzene székelyföldi módra, na meg erdélyi rock'n'roll. Idén nyáron jött aztán az ötlet egy újfajta hangzás kipróbálására. Az alap zenekar jól meg- és összeszokott muzsikáját színesíti egy kongás, két vokalista és még egy gitáros. A formáció új tagjai mind régi jó ismerősök, nagyon szívesen vállalták, hogy feldobják az amúgy is bulizós zenét egy kis plusszal - így jött létre a FDASP.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel...

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Red, Red Wine-tól a Wonderful Life-ig: VeszprémFest

Két napot töltöttünk idén a mindig jó hangulatú VeszprémFesten, ahol pénteken a legendás UB40 dalaira ringatóztunk a reggae ütemnek megfelelően, míg szombat este a grúz származású, csilingelő hangú énekesnő, Katie Melua sajátos atmoszférájú, keserédes szerzeményeivel és feldolgozásaival zárta méltóképpen az idei felhozatalt.

Te mennyi pénzt ajándékoztál oda abból a százmillióból a Szigetnek?

Tavaly több mint 104 millió forint bevétele származott a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.-nek a kártyán maradó összegekből – olvasható a Világgazdaságban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek