Foreland


Zenei stílusPop
Foreland

Foreland zenekarunk egy pop formáció, tagjai: Moravszki Ákos (ének), Cserkuti Erika (ének), Winand Ádám (gitár/vokál), Boda Zsófia (zongora), Csabai Sándor István (basszusgitár) és Erdélyi Arián (dob).

Az együttest 2017 szeptemberében alapítottuk, decemberig két videóklippel zártuk az évet.
2018 január 3-án kiadtuk az első EP lemezünket, amin 4 feldolgozás hallható akusztikus formában.
Március 18-án első saját szerzeményünkkel a ‘Vágy’ c. dallal megnyertük az MTVA által indított AranyCORE zenebajnokságot, aminek köszönhetően augusztus 24-én felléptünk a Strand Fesztiválon is.
Több ízben szerepeltünk a Petőfi TV-ben, és a Balatoni nyár műsorában is volt szerencsénk bemutatni későbbi nagylemezünk címadó dalát, az ‘Ébren’-t.

A 2019-es évünk középpontjában a versenyek és fesztiválok álltak.
Május 18-án különdíjasok lettünk az Öröm a Zene tehetségkutató kecskeméti versenyén, ezzel fellépést nyerve a IV. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztiválon.
A LESZ Feszt által meghirdetett versenyen bekerültünk a legjobb 15 együttes közé, így díjazott zenekarként vettünk részt a kisvárdai fesztiválon július 6-án.
Július 14-én ismét egy fesztiválra látogattunk el, 60 perces műsorral örvendeztettük meg a szilvásszentmártoni F.A.L.U. Fesztivál közönségét.

2020 első fele az otthoni stúdiózásokkal és dalírásokkal telt. Tavasszal az aktuális helyzetre reflektálva kiadtuk a ‘Maradok’ dalunkat, majd július 18-án megjelent első saját nagylemezünk az ‘Ébren’, 12 track-kel.
Az albummal ismételten több médiamegjelenést zsebeltünk be. A Petőfi TV-ben az ‘Ébren’ majd a ‘Maradj velem még’ saját dalainkat játszottuk el élő adásban egy interjúval kiegészülve, a Petőfi Rádióban pedig az ‘Ébren’ volt hallható, szintén egy interjú kíséretében a Dalra Magyarban.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/forelandzenekar
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös videót

Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös...

Hamarosan megjelenik a Coldplay legújabb nagylemeze, a Music Of The Spheres. Az október 15-i kézzelfogható lemez, kazetta és cédé előtt már kijött...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Énekléssel gyógyulók léptek fel a Fesztiválzenekar koncertje előtt

Covid-rehabilitáltakból és légúti betegségben szenvedőkből álló kórus énekelt a Müpában a Budapesti Fesztiválzenekar Liszt-programja előtt a hétvégén. A dr. Várdi Katalin és Philipp György által kidolgozott SingLung módszer gyógyító hatása nemcsak fiziológiai, hanem mentális és érzelmi is.

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este pedig a város legújabb klubjaiba és különleges...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek