God's Kitchen


HonlapNem ismert
Zenei stílusDance / Club / DJ
God's Kitchen
A Godskitchen karakteres és egyedülálló show-jával, a világ legmeghatározóbb dance intézménye és első számú, vezető dance márkaneve lett, semmivel össze nem téveszthető, extravagáns 3D látványával és hangtechnikájával!

 A Godskitchen névvel számos bearanyozódott válogatásalbum jelent meg világszerte, amelyek többmillió példányban keltek el

A Godskitchen a holnap hangzását, látványát és produkcióját hozza el mindenki számára, bárhol is legyen a világon! Egy igazi jelenség a nemzetközi klubéletben!

 

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Császár Előd pólója

Császár Előd pólója

Véletlenül láttam azt a főzős műsort – jó nem végig, max. negyedóra –, amelyben visszatért a képernyőre Császár Előd. Speciel nem...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Naptárt elő: 2020. augusztus 5. – Sziget

A szervezők már javában dolgoznak a jövő évi fesztivál programján. Noha még egyetlen név sincs meg, csak gyűlnek a kívánságok, a jegyértékesítés elindul: a zsákbamacskások bátorságát némi kedvezménnyel honorálják.

Ki a fene jár manapság komolyzenei koncertre?!?

Röhej az egész. Mi ebben a jó? Most komolyan...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek