God's Kitchen


HonlapNem ismert
Zenei stílusDance / Club / DJ
God's Kitchen
A Godskitchen karakteres és egyedülálló show-jával, a világ legmeghatározóbb dance intézménye és első számú, vezető dance márkaneve lett, semmivel össze nem téveszthető, extravagáns 3D látványával és hangtechnikájával!

 A Godskitchen névvel számos bearanyozódott válogatásalbum jelent meg világszerte, amelyek többmillió példányban keltek el

A Godskitchen a holnap hangzását, látványát és produkcióját hozza el mindenki számára, bárhol is legyen a világon! Egy igazi jelenség a nemzetközi klubéletben!

 

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


És már Bambi is kapható!

És már Bambi is kapható!

Nem tévesztettük el a szöveget: arról van szó, hogy a nagy retróhullám immáron betört az üdítőital-piacra is: újra kapható lesz a Bambi!
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pár óra alatt elkelt az összes Karel Gott-bankjegy

Zéró euró névértékű emlékbankjegyet bocsátottak ki Csehországban a 80. születésnapját vasárnap ünneplő Karel Gott tiszteletére. Az énekes képmását viselő 5000 bankó pár óra alatt elkelt vasárnap délelőtt az egyik prágai lemezboltban, amely előtt már szombaton este sorba álltak a legelszántabb rajongók a szakadó eső...

Bazinagy nyárzáró Quimby-parti a Track-ben

Noha a nyár java még előttünk van, s a zenekar is még megmássza a fesztiválok nagyszínpadjait, játszik kastélyokban, fellép cirkuszi artistákkal – már gondolnak a fináléra is: egy hatalmas szabadtéri klubkoncertet terveznek záróakkordként.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek