Harlem Gospel Choir


Zenei stílusPop/Rock
Harlem Gospel Choir
A mára már legendássá vált, világhírű Harlem Gospel kórust Allen Bailey alapította 1986-ban. Az ötlet egy Dr. Martin Luther King, Jr. tiszteletére a New York-i Harlemben rendezett ünnepségen született meg benne, a Cotton Club-ban. A kórustagok a harlemi "fekete templomok" és a New York-i Tri-State terület legkiválóbb énekesei és zenészei.

A Harlem Gospel Kórus különböző nemzetiségű és kultúrájú emberek százezreivel osztotta már meg a szeretet, a béke, a harmónia üzenetét a világ számos országában. Egyedülálló hangzásukkal, dinamikus, magával ragadó előadásukkal kívánják elősegíteni az afro-amerikai kultúra és a gospel jobb megértését, céljuk, hogy a világ egy szeretetteljesebb és békésebb hellyé váljon. Gazdag összhangjuk, hangzásuk mindig felszabadult, vidám és inspiráló, amely megérinti a közönség lelkét, összehozza az embereket, a nemzeteket.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és Szörényi Szabolcsot

Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és...

Szörényi Levente és Szabolcs többek közt Höfner típusú gitárokon is zenélt, amiről számos felvétel és fotó maradt fent, például a nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Na milyen fesztivál lesz Gödön???

Már lassan megszokhattuk, hogy mindennek, sőt: mindennek IS van fesztiválja Magyarországon, de a kakaós csiga eddig nem bukkant fel tematizáló tényezőként :)

Megvan, ki játssza az Elvis-film főszerepét

Mostanában egyre több film jelenik meg a műfajban, lásd: Bohém Rapszódia (a Queen pályájáról szóló film, főleg Freddie Mercury szemszögéből), a Rocketman (Elton John életéről), illetve most készül Judy Garland életéről (melyben a főszerepet Renée Zellweger játssza majd), illetve hamarosan érkezik a film Elvisről is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek