Harlem Gospel Choir


Zenei stílusPop/Rock
Harlem Gospel Choir
A mára már legendássá vált, világhírű Harlem Gospel kórust Allen Bailey alapította 1986-ban. Az ötlet egy Dr. Martin Luther King, Jr. tiszteletére a New York-i Harlemben rendezett ünnepségen született meg benne, a Cotton Club-ban. A kórustagok a harlemi "fekete templomok" és a New York-i Tri-State terület legkiválóbb énekesei és zenészei.

A Harlem Gospel Kórus különböző nemzetiségű és kultúrájú emberek százezreivel osztotta már meg a szeretet, a béke, a harmónia üzenetét a világ számos országában. Egyedülálló hangzásukkal, dinamikus, magával ragadó előadásukkal kívánják elősegíteni az afro-amerikai kultúra és a gospel jobb megértését, céljuk, hogy a világ egy szeretetteljesebb és békésebb hellyé váljon. Gazdag összhangjuk, hangzásuk mindig felszabadult, vidám és inspiráló, amely megérinti a közönség lelkét, összehozza az embereket, a nemzeteket.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Kelis márciusban az Akváriumban főzi meg a közönségét

Kelis márciusban az Akváriumban főzi meg a közönségét

2020. március 3-án jubileumi turnéjának budapesti állomásaként érkezik az Akvárum Klubba az amerikai énekes, dalszerző és séf Kelis, akinek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Titkos koncertek a városban – hallottál róla?

Ha ez volt a cél, akkor kiváló eredményességgel dolgozott a Garden Wonder csapata: a titkos városi koncertsorozat keretében 16-án Budapesten járt Elton John egyik kedvence, James Gillespie, és nem tudtunk róla :) De valójában nem róla szeretnénk beszélni.

Már három hete kórházban van Lóri

A P. Mobil "Aranylakodalom" turnéja nagyban pörög tovább, mindeközben Schuster Lóránt kórházban van, s onnan üzent annak, "akit érint".
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek