Harlem Gospel Choir


Zenei stílusPop/Rock
Harlem Gospel Choir
A mára már legendássá vált, világhírű Harlem Gospel kórust Allen Bailey alapította 1986-ban. Az ötlet egy Dr. Martin Luther King, Jr. tiszteletére a New York-i Harlemben rendezett ünnepségen született meg benne, a Cotton Club-ban. A kórustagok a harlemi "fekete templomok" és a New York-i Tri-State terület legkiválóbb énekesei és zenészei.

A Harlem Gospel Kórus különböző nemzetiségű és kultúrájú emberek százezreivel osztotta már meg a szeretet, a béke, a harmónia üzenetét a világ számos országában. Egyedülálló hangzásukkal, dinamikus, magával ragadó előadásukkal kívánják elősegíteni az afro-amerikai kultúra és a gospel jobb megértését, céljuk, hogy a világ egy szeretetteljesebb és békésebb hellyé váljon. Gazdag összhangjuk, hangzásuk mindig felszabadult, vidám és inspiráló, amely megérinti a közönség lelkét, összehozza az embereket, a nemzeteket.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


2 milliárd forint – ennyit kerestek idén a dalszerzők

2 milliárd forint – ennyit kerestek idén a dalszerzők

Elsőre nagynak tűnik ez az összeg, de ha hozzátesszük, hogy 7853 magyar dalszerző osztozik rajta, a 250 ezres átlag (Ft) már nem akkora vagyon, s ha...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Az anyaságot körülvevő mítoszokkal, tabukkal és félreértésekkel szeretne szakítani a YouTube új, magyar fejlesztésű online videósorozata. A formátumot gyártó WMN Produkció Senát kérte föl a műsorvezetésre, aki most először próbálja ki magát ezen a területen. Állítása szerint nem bánta meg. Sőt...

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri ingyenes rendezvénysorozata a 13. Belvárosi Fesztivál.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek