Neoton 1000

Harlem Gospel Choir


Zenei stílusPop/Rock
Harlem Gospel Choir
A mára már legendássá vált, világhírű Harlem Gospel kórust Allen Bailey alapította 1986-ban. Az ötlet egy Dr. Martin Luther King, Jr. tiszteletére a New York-i Harlemben rendezett ünnepségen született meg benne, a Cotton Club-ban. A kórustagok a harlemi "fekete templomok" és a New York-i Tri-State terület legkiválóbb énekesei és zenészei.

A Harlem Gospel Kórus különböző nemzetiségű és kultúrájú emberek százezreivel osztotta már meg a szeretet, a béke, a harmónia üzenetét a világ számos országában. Egyedülálló hangzásukkal, dinamikus, magával ragadó előadásukkal kívánják elősegíteni az afro-amerikai kultúra és a gospel jobb megértését, céljuk, hogy a világ egy szeretetteljesebb és békésebb hellyé váljon. Gazdag összhangjuk, hangzásuk mindig felszabadult, vidám és inspiráló, amely megérinti a közönség lelkét, összehozza az embereket, a nemzeteket.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Többet nem ébredünk Jáksóval

Többet nem ébredünk Jáksóval

Jáksó László már ma reggel sem volt hallható az elmúlt hónapokban általa vezetett Sláger Reggel című műsorban. Három évvel ezelőtt, 2017...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A magyar zenészek az élőzenés fellépésekből szerzik jövedelmük több mint 60 százalékát

Azzal mindenki tisztában van, hogy a járvány egyik legnagyobb vesztesei a szórakoztatóiparban tevékenykedők. A 2020-as év bevételi szempontból akkor is mínuszos lesz, ha esetleg nyárra már feloldják a korlátozásokat, erről nincs információnk, csak optimizmusunknak adtunk hangot. Ennek tudatában a Music Hungary Szövetség...

Fontosat üzent a Duran Duran koronavírusból felgyógyult gitárosa

John Taylornak, a 80-as évek legendás bandája, a Duran Duran basszusgitárosának pár hete pozitív lett a koronavírus-tesztje. Az 59 éves zenész a zenekar Instagram oldalán most közölte a hírt azzal, hogy szerencsére viszonylag hamar felgyógyult a kórból.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek