Három zenekar


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop/Rock
Három zenekar

A Három zenekar egy 2013-ban alakult akusztikus pop csapat. Két évvel később, 2015-ben, a Cseh Tamás program segítségével megjelent az első albumuk, Három, kettő, egy címmel. A trió többnyire saját számokat játszik, trackjeik pedig a zenekar elmondása alapján annyira egyediek, hogy azokat nem lehet és nem is érdemes más dalokhoz hasonlítani. A szóban forgó nótákat pedig – a három srác nem is tagadja - többnyire lányok ihlették, kivéve persze néhány, nem szerelmes tematikájú dalt. A Három egészen pontosan három művész, azaz három külön személyiség alkotta egész, egy egészen különös hangulat. Koncertjeiket és zenéiket pedig azoknak ajánlják, akik szeretik az akusztikus dallamokat és a számokban a zene mellett a szövegre is odafigyelnek.

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg az idén 20 éves Ékszerelmére albumot

Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg...

De gustibus non est disputandum – mondja a művelt latin, vagyis az ízlésről nem szükséges vitatkozni, így reméljük, nem kerekedik parttalan vita...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

5 sláger metál feldolgozása, amit érdemes meghallgatni!

A metál zenekarok is szeretnek néha kísérletezni, és 1-1 popdalt saját stílusukra formálni, amiből érdekes eredmények tudnak születni. Íme 5 dal, amit szerintünk érdemes meghallgatnod zúzósabb feldolgozásban!

Az Apey & the Pea egy totál bugyuta név

Ezt a mondatot a nuskull.hu blogon olvastuk, csak nem tudjuk idézőjelbe tenni, mert a rendszerünk valami különös okból gyűlöli a címben az idézőjeleket. A blogbejegyzés annak az apropóján keletkezett, hogy a zenekar ily módon nincs többé: megváltak Apey & the Pea elnevezéstől.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek