Három zenekar


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop/Rock
Három zenekar

A Három zenekar egy 2013-ban alakult akusztikus pop csapat. Két évvel később, 2015-ben, a Cseh Tamás program segítségével megjelent az első albumuk, Három, kettő, egy címmel. A trió többnyire saját számokat játszik, trackjeik pedig a zenekar elmondása alapján annyira egyediek, hogy azokat nem lehet és nem is érdemes más dalokhoz hasonlítani. A szóban forgó nótákat pedig – a három srác nem is tagadja - többnyire lányok ihlették, kivéve persze néhány, nem szerelmes tematikájú dalt. A Három egészen pontosan három művész, azaz három külön személyiség alkotta egész, egy egészen különös hangulat. Koncertjeiket és zenéiket pedig azoknak ajánlják, akik szeretik az akusztikus dallamokat és a számokban a zene mellett a szövegre is odafigyelnek.

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A bíróság döntése szerint ismét van Benkó Dixieland Band

A bíróság döntése szerint ismét van Benkó...

Újra Benkó Dixieland Band néven működnek a 2015-ben elhunyt Benkó Sándor zenésztársai. A három éve Dixie Kings of Hungary néven játszó zenekar...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

A múlt héten jelent meg a Queen-nel folyamatosan turnézó Adam Lambert legújabb dala, amelyben egy kicsit visszahozza a hetvenes évek rezgéseit – mindezt természetesen modern köntösbe öltöztetve.

Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio – azt hiszem, ez lehetett a múlt heti Aréna-beli koncert mottója.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek