Haunebu


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop/Rock
Haunebu
A Haunebu másfél éve aktív, öttagú rockzenekar - a rockot annak férfias végénél ragadja meg: garázsos is, koszos is, pszichedelikus is, a hetvenes évek mítoszát idézi, de nem a progresszív értelemben. Az együttest Bajor Ádám (The Moog), Kelemen László, Kolozsi Péter (Esclin Syndo), Deák László Lada, illetve Veszéjes Áron alkotják, első lemezük nemrég jelent meg My Father Was A Master Blacksmith címmel.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi turnédátumát, így sajnos Alsóörs is törlésre került.

A bíróság döntése szerint ismét van Benkó Dixieland Band

Újra Benkó Dixieland Band néven működnek a 2015-ben elhunyt Benkó Sándor zenésztársai. A három éve Dixie Kings of Hungary néven játszó zenekar a Fővárosi Ítélőtábla másodfokú, jogerős végzése alapján jogosult a Benkó Dixieland Band név viselésére – közölte a zenekar az MTI-vel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek