Helo Zep


Zenei stílusPop/Rock
Helo Zep
A HELO ZEP! 2010-ben alakult gödöllői rock zenekar. Jelenlegi felállásuk: Zsolti Rottenének, basszusgitár, Biró 'Metthew' Mátégitár, Nagy Miklósdob. Stílusukat tekintve punk-rock gyökerekkel rendelkezik, de zenéjükben keveredik, a punk lendülete, a metál súlyossága és a modern rock dallamvilága is. A vegyes zenei stílust a szövegcentrikusság teszi teljessé.

A zenekar megalakulása óta folyamatosan koncertezik és már több ízben megállta a helyét a hazai legnagyobb rockzenekarok (Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega, Alvin és a Mókusok, Supernem, Dorothy) előtt és a leglátogatottabb rockzenei fesztiválokon is (Sziget, Volt, Rockmaraton). Többszörösen bejárták az ország legnépszerűbb koncert helyszíneit, köztük pár nagyobbat kiemelve, mint a Budapest Park, a Barba Negra, a Barba Negra Track és az A38,valamint eljutottak pár külföldi, magyar lakta területre is, mint a Soul Hunter club, vagy a nagyudvarnoki, majd később dunaszerdahelyi Rock Fest, vagy épp Tornalja.

Már korábban is jelentettek meg dalokat, amik közül néhány komolyabb sikereket is elért, például az Aludj csak én álmodom című dal az első magyar Rock Rádió kiemelt rotációjában forgott több mint egy éven keresztül. Csendült fel daluk egy dalpremier keretei közt a Petőfi Rádión, valamint ennek klipje forgott az M2 Petőfi TV műsoránis. Az első hivatalosan megjelent anyaguk 2017. 06. 02-án jött ki, FÉNY A SÖTÉTBEN címmel, Hidasi Barnabáskeverésével és az Edge Records gondozásában.
A lemezt követően 2018-ban újabb turnéra indultak a Dorothy zenekar társaságában, nyáron pedig a fesztiválok következtek. Az év vége felé a klub bulik mellett, már körvonalazódott a második lemez. 2019 év eleje a dalok csiszolásával, a nyár pedig ennek felvételeivel telik, szintén Hidasi Barnabás keze alatt. A lemez munkálatai miatt kevesebb a koncert, de egy-két kiemelt buli azért „belefér”, mint a komáromi Erőd Feszt, Barba Negra Track, Ukk&Roll, Diósgyőri vár, Bolyki-völgy.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/helozep/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Perfect Strangers az Arénában: tizenévesek és nyugdíjasok a Deep Purple-koncerten

Perfect Strangers az Arénában: tizenévesek és...

A cím csak részben igaz, mert nem idegen számunkra a Deep Purple, hiszen számtalanszor jártak nálunk és generációk nőttek fel a zenéjükön. Az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sinead O’Connor Budapesten járt

Sinead O’Connor a budapesti Akvárium Klubban adott koncertet 2019. december 9-én. Ha most koncertbeszámolót nem is, de két fotót hoztunk az eseményről.

Az alma meg a fája: zenész apák lépnek fel a fiaikkal

A MAO Az alma meg a fája koncerten – az ünnepek alkalmából – zenész apák játszanak a fiaikkal.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek