High Rankin


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
High Rankin
Kackiás bajszú brighton-i botrányhős, Will Rankin, avagy High Rankin. Munkásságát elsősorban dubstep, drum and bass, jungle és hiphop hangminták inspirálják, zenéit azonban nehéz lenne egy stílus alapján bekategorizálni. Sajátos, jövőbe kiáltó hangzásvilágát egyedi humorával gazdagítja, amelynek eredményeképpen maga High Rankin is megszólal egy-egy szerzeményében. Ha kell, macskaként nyávog, vagy pimasz kölyökként magyaráz. Zenéje olykor romantikus, olykor pedig ellentmondást nem tűrő. A Cheaper Thrills és a Suicide Dub gondozásában kiadott cuccait a break király Elite Force-tól kezdve Kissy Sell Out-on keresztül Borgore-ig, rengeteg neves DJ pörgeti.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Élete végéig ingyenesen vehet részt a Papa Roach-koncerteken

Élete végéig ingyenesen vehet részt a Papa...

A Papa Roach az idén januárban megjelent "Who Do You Trust?" című lemezén található dalhoz, a "Come Around”-hoz forgatott klipet, amit nemrégiben...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

A magyarok kedvenc máltai zenekara a Dürerben lép fel: egy népdalt is megtanultak

Másfél évtizede a zenekar örömzenélésből született, és dalaikkal azóta is az életet ünneplik. A Tribali tagjai a pozitív energiát azonban nem csak a zenéjükön keresztül igyekeznek átadni: már évekkel ezelőtt számot írtak az esőerdőkről, fiatalokat tanítanak zenére, és még jótékonysági programokban is részt vesznek. A...

Milyen lehet a blues íze? Hobo és Bill a debreceni ZAMAT Fesztiválon

A Debreceni ZAMAT Fesztivál 2019-ben kilencedik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban, ahol többek közt a Hooligans, valamint Hobo + Bill kapitány közös koncertje is megtekinthető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek