High Rankin


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
High Rankin
Kackiás bajszú brighton-i botrányhős, Will Rankin, avagy High Rankin. Munkásságát elsősorban dubstep, drum and bass, jungle és hiphop hangminták inspirálják, zenéit azonban nehéz lenne egy stílus alapján bekategorizálni. Sajátos, jövőbe kiáltó hangzásvilágát egyedi humorával gazdagítja, amelynek eredményeképpen maga High Rankin is megszólal egy-egy szerzeményében. Ha kell, macskaként nyávog, vagy pimasz kölyökként magyaráz. Zenéje olykor romantikus, olykor pedig ellentmondást nem tűrő. A Cheaper Thrills és a Suicide Dub gondozásában kiadott cuccait a break király Elite Force-tól kezdve Kissy Sell Out-on keresztül Borgore-ig, rengeteg neves DJ pörgeti.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Azért a ti vasárnapotok ne legyen szomorú!

Azért a ti vasárnapotok ne legyen szomorú!

Két Szomorú vasárnapos hírt is hoztunk, egy színházi előadásról és egy prágai fellépésről szóló tudósítást.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

2020 a család éve lesz – Pink kiszáll egy időre a showbizből

Pink két és fél évig megállás nélkül melózott– stúdiózás, dalírás, turnék –, mára eléggé elfáradt, úgy döntött, kiszáll egy kicsit a mókuskerékből – olvastuk a hirado.hu-n.

Kistehén az A38-on kér bocsánatot mindenért, ami eddig történt

Tavaly decemberben jelent meg a Kistehén Bocsánat című albuma, melyet azóta a fővárosban és vidéken is bemutatott a zenekar – az évet az A38 Hajón zárják november 30-án.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek