Hybrid Trió


HonlapNem ismert
Zenei stílusJazz/Blues
Hybrid Trió

A Hybrid Trió 2008-ban alakult, amikor a tagok a Miskolci Konzervatóriumba jártak. Jelenleg a Zeneakadémia Jazz Tanszakának hallgatói. A formáció zenéjét a kortárs hangzás, a modern jazz és a fúziós jazz jellemzi. Hangzásával a Hybrid Trio kísérletet tesz arra, hogy áttörje a hagyományos jazz határait, létrehozva egy új és friss zenei környezet.

Tagok:
Gergely Varga - saxophone
Áron Tálas - keyboards
László Csízi - drums


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/triohybrid
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


És már Bambi is kapható!

És már Bambi is kapható!

Nem tévesztettük el a szöveget: arról van szó, hogy a nagy retróhullám immáron betört az üdítőital-piacra is: újra kapható lesz a Bambi!
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pár óra alatt elkelt az összes Karel Gott-bankjegy

Zéró euró névértékű emlékbankjegyet bocsátottak ki Csehországban a 80. születésnapját vasárnap ünneplő Karel Gott tiszteletére. Az énekes képmását viselő 5000 bankó pár óra alatt elkelt vasárnap délelőtt az egyik prágai lemezboltban, amely előtt már szombaton este sorba álltak a legelszántabb rajongók a szakadó eső...

Bazinagy nyárzáró Quimby-parti a Track-ben

Noha a nyár java még előttünk van, s a zenekar is még megmássza a fesztiválok nagyszínpadjait, játszik kastélyokban, fellép cirkuszi artistákkal – már gondolnak a fináléra is: egy hatalmas szabadtéri klubkoncertet terveznek záróakkordként.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek