Invader


Zenei stílusMetal
Invader

Az Invader zenekar sztorija az ezredfordulóig visszavezethető, de a banda első felállása, sok tagcsere után csak 2005-ben alakult ki, ettől az évtől kezdődtek az aktív koncertezések is.

A 2006 őszén már meghívást kapott a zenekar vezető rock-metál bandák turnéira, ahol masszívan helytállt bemelegítő bandaként. Több éven keresztül kísérték a Kalapács, Ossian, Pokolgép zenekarokat szerte az országban és a környező országokban a klubkoncerteken és fesztiválokon egyaránt.

Több énekes váltás után, 2010-ben rögzítette a zenekar első, 8 dalt tartalmazó EP-jét, melyen a zenekarban énekesi posztját két évi betöltő Nachladal István (ex Wisdom) énekelt.

Ma az Invader egy erős, agresszív, húzós riffeket felvonultató, ugyanakkor dallamos, könnyen énekelhető modern metál zenét játszó zenekar. Kialakult a stabil, talán az eddigi legerősebb felállás, a banda dolgozik a hamarosan elkészülő nagylemezén, melyről már megjelent a lemez előzetes EP. Közben a lehetőségekhez mérten aktívan koncertezik, zenei repertoárjában a közönség által kedvelt néhány feldolgozás dal mellett egyre inkább teret kap az Invader igazi arca, a saját dalokban rejlő erő, dinamizmus és dallamvilág.

Tagok:

Jósa Tamás - ének
Lahovicz Puccer Zoltán - gitár
Munkácsi Tamás - gitár
Mezőfi József - basszusgitár
Hornyák Péter - dob


Hírek és rajongók
http://www.facebook.com/invaderzenekar
 
Képtár
  • Invader kép 15382
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


R. Kelly is bepróbálkozot a koronavírussal

R. Kelly is bepróbálkozot a koronavírussal

Rájár a rúd az egykoron oly népszerű Grammy-díjas amerikai énekesre, aki 2019 februárjában került börtönbe. R. Kelly házi őrizetes kérelmét...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az Everness fesztivált is augusztus utolsó hétvégéjére rakták át

Úgy tűnik, már a hazai fesztiválszervezők sem bíznak abban, hogy a veszély júniusra elmúlik (max. a helyzet...), ugyanis egyre többen tologatják az időpontokat augusztus végére. Ezúttal a siófoki Everness fesztivál kényszerült halasztásra.

Életében nem énekelt még ennyi ember előtt a milánói dómban Andrea Bocelli

Húsvét vasárnap koncertet ad a hazánkban is roppant népszerű olasz tenor Andrea Bocelli a milánói dómban, ahol természetesen az Ave Maria sem marad majd ki a repertoárból. Pályafutása során először senki sem fog ülni a nézőtéren. Annál többen a képernyők előtt...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek