Irmie Vesselski & Band


Zenei stílusJazz/Blues
Irmie Vesselski & Band
A fiatal osztrák énekesnő különös, füstös, az akusztikus, helyenként akár a komolyzene elemeit idéző egyszerűséggel indított számai igen gyorsan és bámulatos ügyességgel és szépséggel csapnak át hatalmas szenvedélyű szerzeményekké, dalokká, amelyekből a jazz legvadabb tüze szól.

A mindössze 26 élves elképesztő szépség zenéje nem hízeleg, sőt, olykor szinte szúr, fáj, karcol, de csak azért, hogy pillanatokon belül becsalogatva hallgatóját hatalmas és ezerszínű zenei viklágába lehengrerelhesse szépségével, egyszerű erejével, bámulatos közvetlenségélvel.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg az idén 20 éves Ékszerelmére albumot

Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg...

De gustibus non est disputandum – mondja a művelt latin, vagyis az ízlésről nem szükséges vitatkozni, így reméljük, nem kerekedik parttalan vita...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

5 sláger metál feldolgozása, amit érdemes meghallgatni!

A metál zenekarok is szeretnek néha kísérletezni, és 1-1 popdalt saját stílusukra formálni, amiből érdekes eredmények tudnak születni. Íme 5 dal, amit szerintünk érdemes meghallgatnod zúzósabb feldolgozásban!

Az Apey & the Pea egy totál bugyuta név

Ezt a mondatot a nuskull.hu blogon olvastuk, csak nem tudjuk idézőjelbe tenni, mert a rendszerünk valami különös okból gyűlöli a címben az idézőjeleket. A blogbejegyzés annak az apropóján keletkezett, hogy a zenekar ily módon nincs többé: megváltak Apey & the Pea elnevezéstől.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek