Irmie Vesselski & Band


Zenei stílusJazz/Blues
Irmie Vesselski & Band
A fiatal osztrák énekesnő különös, füstös, az akusztikus, helyenként akár a komolyzene elemeit idéző egyszerűséggel indított számai igen gyorsan és bámulatos ügyességgel és szépséggel csapnak át hatalmas szenvedélyű szerzeményekké, dalokká, amelyekből a jazz legvadabb tüze szól.

A mindössze 26 élves elképesztő szépség zenéje nem hízeleg, sőt, olykor szinte szúr, fáj, karcol, de csak azért, hogy pillanatokon belül becsalogatva hallgatóját hatalmas és ezerszínű zenei viklágába lehengrerelhesse szépségével, egyszerű erejével, bámulatos közvetlenségélvel.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel...

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Red, Red Wine-tól a Wonderful Life-ig: VeszprémFest

Két napot töltöttünk idén a mindig jó hangulatú VeszprémFesten, ahol pénteken a legendás UB40 dalaira ringatóztunk a reggae ütemnek megfelelően, míg szombat este a grúz származású, csilingelő hangú énekesnő, Katie Melua sajátos atmoszférájú, keserédes szerzeményeivel és feldolgozásaival zárta méltóképpen az idei felhozatalt.

Te mennyi pénzt ajándékoztál oda abból a százmillióból a Szigetnek?

Tavaly több mint 104 millió forint bevétele származott a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.-nek a kártyán maradó összegekből – olvasható a Világgazdaságban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek