Janis Joplin Emlékzenekar


Zenei stílusJazz/Blues
Janis Joplin Emlékzenekar
Janis Joplin(1943-1970.) volt a legnagyobb blues énekesnõ, aki fehér létére olyan tökélyre fejlesztette a stílust, mint még fekete elõdei sohasem. Késõbbi jelmondatához - "élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon" - híven élt, korán, 27 évesen meghalt. Joplin 2003 januárjában lett volna 60 éves. Ennek alkalmából alakult a Janis Joplin Emlékzenekar.

Janis Joplin és a blues előtt tisztelegve forró hangulatú koncerteket adnak Pesten és országszerte. Akusztikus vagy teljes zenekaros koncertekre is ellátogathat a közönség.

A zenekar régóta a műfajban tevékenykedő kollégákból áll. Az énekesnő a különösen kiemelkedő tehetségű Garda Zsuzsa. Szólógitárosként  csatlakozott Pribil György, aki többek közt a Kimnowak - egyedi stílusú, átütő erejű előadásmóddal rendelkező - gitárosa is.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/groups/154881507857627/?ref=ts&fref=ts
 
Képtár
  • Janis Joplin Emlékzenekar kép 9176
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A bíróság döntése szerint ismét van Benkó Dixieland Band

A bíróság döntése szerint ismét van Benkó...

Újra Benkó Dixieland Band néven működnek a 2015-ben elhunyt Benkó Sándor zenésztársai. A három éve Dixie Kings of Hungary néven játszó zenekar...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

A múlt héten jelent meg a Queen-nel folyamatosan turnézó Adam Lambert legújabb dala, amelyben egy kicsit visszahozza a hetvenes évek rezgéseit – mindezt természetesen modern köntösbe öltöztetve.

Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio – azt hiszem, ez lehetett a múlt heti Aréna-beli koncert mottója.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek