Neoton 1000

Januj Anna


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Januj Anna

furulya művésznő

Januj Anna zenei tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Szegedi Konzervatóriumában, a Bécsi Zeneművészeti Főiskolán, a milánói Accademia Internazionale della Musica régizene tagozatán végezte, ahol 2002-ben szerzett diplomát. 2003-tól a lipcsei Hochschule für Musik und Theater hallgatója, ahol 2007-ben diplomázott. Tanárai: Lőrincz László, Anneke Boeke, Hans Kneihs, Pedro Memelsdorff és Robert Ehrlich voltak. Alapító tagja a hazai L'Eclisse kamaraegyüttesnek, a Savaria Barokk Zenekar és az Orfeo Zenekar vendégművésze. 2003 óta a tokaji Régizene Nyári Egyetem kurzusvezető tanára. Számos hazai és külföldi CD-felvétel közreműködője, koncertek szólistája Európa-szerte. 2006 óta a Magdeburgi Konzervatórium tanára.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Színészlegendák köszöntik a zenészlegendát: Presser Gábor 72

Színészlegendák köszöntik a zenészlegendát:...

Születésnapja alkalmából pályája kezdetéről és nehézségeiről adott interjút a Retro rádiónak Presser Gábor, a beszélgetés vasárnap reggel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Kitört a pesti autósmozi-láz

Gombamód szaporodnak az autósmozik a fővárosban. Júniustól már a Westend parkolójában is megkezdődnek a vetítések, és a szervezők még azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek kocsival.

Budapest Restart: buli lesz a rakparton!

Nagytakarításra, színezésre – és utcazenére hív a rakpart. A pünkösdi hosszú hétvégén és gyereknapon igazán klassz közösségi akciókra lehet számítani holnapól a pesti alsó rakparton, mely egészen szeptemberi iskolakezdésig várja a kilátogató sétáló, bicikliző és görkorcsolyázó városlakókat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek