Januj Anna


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Januj Anna

furulya művésznő

Januj Anna zenei tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Szegedi Konzervatóriumában, a Bécsi Zeneművészeti Főiskolán, a milánói Accademia Internazionale della Musica régizene tagozatán végezte, ahol 2002-ben szerzett diplomát. 2003-tól a lipcsei Hochschule für Musik und Theater hallgatója, ahol 2007-ben diplomázott. Tanárai: Lőrincz László, Anneke Boeke, Hans Kneihs, Pedro Memelsdorff és Robert Ehrlich voltak. Alapító tagja a hazai L'Eclisse kamaraegyüttesnek, a Savaria Barokk Zenekar és az Orfeo Zenekar vendégművésze. 2003 óta a tokaji Régizene Nyári Egyetem kurzusvezető tanára. Számos hazai és külföldi CD-felvétel közreműködője, koncertek szólistája Európa-szerte. 2006 óta a Magdeburgi Konzervatórium tanára.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és...

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez meg ZAZ

A francia énekes-gitáros lány (na jó, legyen énekesnő, végül is már a negyvenediket tapossa) nem először lép majd fel szombaton a Budapest Parkban, három éve szinte napra pontosan ekkor adott koncertet, és korábban is zenélt már Budapesten.

Zenés fürdőzés, Zalatnay Sarolta, retrópartik: Strandok Éjszakája 2019

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek