Januj Anna


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Januj Anna

furulya művésznő

Januj Anna zenei tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Szegedi Konzervatóriumában, a Bécsi Zeneművészeti Főiskolán, a milánói Accademia Internazionale della Musica régizene tagozatán végezte, ahol 2002-ben szerzett diplomát. 2003-tól a lipcsei Hochschule für Musik und Theater hallgatója, ahol 2007-ben diplomázott. Tanárai: Lőrincz László, Anneke Boeke, Hans Kneihs, Pedro Memelsdorff és Robert Ehrlich voltak. Alapító tagja a hazai L'Eclisse kamaraegyüttesnek, a Savaria Barokk Zenekar és az Orfeo Zenekar vendégművésze. 2003 óta a tokaji Régizene Nyári Egyetem kurzusvezető tanára. Számos hazai és külföldi CD-felvétel közreműködője, koncertek szólistája Európa-szerte. 2006 óta a Magdeburgi Konzervatórium tanára.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Female Metal Voices Tour – tele lesz női frontemberes zenekarokkal a Dürer

Female Metal Voices Tour – tele lesz női frontemberes...

Ismét a hölgyeké lesz a főszerep a Dürer Kertben idén december 8-án: Magyarországra érkezik a Leaves' Eyes-Sirenia-Forever Still-Lost in...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

A csermely halkan zúg majd Tapolcán

A Pisztráng & Borfesztivál immáron kilencedik alkalommal várja a látogatókat szeptember utolsó hétvégéjén Tapolcán, a Malom-tó partján. Szeptember 27-29. között lesz minden, mi szemnek, szájnak és fülnek ingere! ;)

Óriási elismerésben részesült a mindössze 21 éves brit rapper

Egy 21 éves londoni rapper, Dave kapta az év legjobb brit albumának járó zenei díjat, a Mercury Prize-t. Az indoklás szerint Dave Psychodrama című debütáló anyaga generációja legmerészebb rapalbuma.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek