Jazz and More


Zenei stílusJazz/Blues
Jazz and More
A Jazz and More fiatal énekegyüttes. Nem hagyományos kórus.

Ez valami más...

Kezdetben volt a zene. Nem volt komolyzene és - hogy is nevezzük a rengeteg stílust és műfajt? - nem komoly zene. Csak zene volt. Kétféle: jó és kevésbé jó.

Amikor nem is olyan régen elkezdtünk együtt énekelni, kicsit közelíteni akartuk talán egymáshoz azt, ami egykor összetartozott és összetartozik. Swinging Bach Singers néven a barokk óriást igyekeztünk dzsesszes átiratokkal közelebb vinni azokhoz, akik nem barátai a komolyzenének".

A repertoár bővülésével megjelentek az örökzöld slágerek, dzsessz átiratok, gospelek és az éneklést kiegészítette a mozgás, a tánc és a hangszeres kíséret. Ez indokolta nevünk megváltoztatását.

Valamennyien amatőrként, a műfaj iránti szeretetből énekelünk. S hogy milyen eredménnyel, arról a sok hazai és egyre több külföldi felkérés és siker tanúskodik. Szívesen lépünk fel rendezvényeken (utcabál, fesztiválok, céges partyk, stb. ), adunk önálló koncertet. Koncertjeinket vonzóan színesítik tehetséges szólistáink fellépései.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Elhunyt a legendás Szaxi Maxi

Elhunyt a legendás Szaxi Maxi

67 évesen távozott tőlünk, és már biztosan az égi zenekarban fújja szeretett szaxofonját az egykori Hungária, és Dolly Roll oszlopos tagjaként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Margaret Island videójával debütált a Road Movie projekt

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a Road Movie, amely a legnépszerűbb hazai zenekarok és előadók dalaival mutatja be Magyarország különböző városait és régióit, a dalokhoz pedig ismert és elismert filmrendezők készítenek klipeket.

A SLIPKNOT új lemeze megelőzte Ed Sheerant

Az együttes 18 éve először került újra a listák élére, jelenleg épp Ed Sheerant előzte meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek