Év koncertje - szavazás

Jennifer Walshe


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Jennifer Walshe

A kortárs ír zene rendkívüli tehetsége, az utóbbi húsz év legnagyobb hatású énekese, a kortárs zene különösen erős egyénisége, és még hosszan sorolhatnánk, hogy milyen jelzőket vívott ki magának az ifjú énekesnő.

Zeneszerzést tanult, majd később ugyanebből doktorált is Jennifer Walshe, aki szintre valamennyi díj és ösztöndíj kitüntetettje, aki a világ vezető zenei központjai között ingázik New York-tól Dublinon át Tokióig.

Elmondása szerint azok a hangok érdeklik, amelyeket a hétköznapi életben állandóan hallunk, azonban nem minősítünk zenének, holott komoly zenei tartalmuk is van.

Ezekből a "hulladékhangokból" építkezik, s domborítja ki megdöbbentő erejű szépségüket azáltal., hogy előadásában egészen másmilyennek halljuk őket.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Most már biztos, hogy a Faith No More nem logol be a Szigetre

Most már biztos, hogy a Faith No More nem logol be a...

Úgy tűnik, hiába imádkoztunk, hiába reménykedtünk, az első 80 fellépő bejelentése utána a másodikban, de a harmadikban sem lesz benne a San...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Volt olyan, amikor Mick Jaggernek nem volt pénze cigire...

Árverésre bocsátja több mint ezer tárgyból álló zenei relikviagyűjteményét a Rolling Stones egykori basszusgitárosa, Bill Wyman, aki 1983-ban vált ki a bandából.

Vége a dalnak – Ozzy lefújta észak-amerikai turnéját

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese lefújta észak-amerikai turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse - írja a BBC hírportálja.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek