Jennifer Walshe


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Jennifer Walshe

A kortárs ír zene rendkívüli tehetsége, az utóbbi húsz év legnagyobb hatású énekese, a kortárs zene különösen erős egyénisége, és még hosszan sorolhatnánk, hogy milyen jelzőket vívott ki magának az ifjú énekesnő.

Zeneszerzést tanult, majd később ugyanebből doktorált is Jennifer Walshe, aki szintre valamennyi díj és ösztöndíj kitüntetettje, aki a világ vezető zenei központjai között ingázik New York-tól Dublinon át Tokióig.

Elmondása szerint azok a hangok érdeklik, amelyeket a hétköznapi életben állandóan hallunk, azonban nem minősítünk zenének, holott komoly zenei tartalmuk is van.

Ezekből a "hulladékhangokból" építkezik, s domborítja ki megdöbbentő erejű szépségüket azáltal., hogy előadásában egészen másmilyennek halljuk őket.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


És már Bambi is kapható!

És már Bambi is kapható!

Nem tévesztettük el a szöveget: arról van szó, hogy a nagy retróhullám immáron betört az üdítőital-piacra is: újra kapható lesz a Bambi!
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pár óra alatt elkelt az összes Karel Gott-bankjegy

Zéró euró névértékű emlékbankjegyet bocsátottak ki Csehországban a 80. születésnapját vasárnap ünneplő Karel Gott tiszteletére. Az énekes képmását viselő 5000 bankó pár óra alatt elkelt vasárnap délelőtt az egyik prágai lemezboltban, amely előtt már szombaton este sorba álltak a legelszántabb rajongók a szakadó eső...

Bazinagy nyárzáró Quimby-parti a Track-ben

Noha a nyár java még előttünk van, s a zenekar is még megmássza a fesztiválok nagyszínpadjait, játszik kastélyokban, fellép cirkuszi artistákkal – már gondolnak a fináléra is: egy hatalmas szabadtéri klubkoncertet terveznek záróakkordként.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek