Jennifer Walshe


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Jennifer Walshe

A kortárs ír zene rendkívüli tehetsége, az utóbbi húsz év legnagyobb hatású énekese, a kortárs zene különösen erős egyénisége, és még hosszan sorolhatnánk, hogy milyen jelzőket vívott ki magának az ifjú énekesnő.

Zeneszerzést tanult, majd később ugyanebből doktorált is Jennifer Walshe, aki szintre valamennyi díj és ösztöndíj kitüntetettje, aki a világ vezető zenei központjai között ingázik New York-tól Dublinon át Tokióig.

Elmondása szerint azok a hangok érdeklik, amelyeket a hétköznapi életben állandóan hallunk, azonban nem minősítünk zenének, holott komoly zenei tartalmuk is van.

Ezekből a "hulladékhangokból" építkezik, s domborítja ki megdöbbentő erejű szépségüket azáltal., hogy előadásában egészen másmilyennek halljuk őket.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A bíróság döntése szerint ismét van Benkó Dixieland Band

A bíróság döntése szerint ismét van Benkó...

Újra Benkó Dixieland Band néven működnek a 2015-ben elhunyt Benkó Sándor zenésztársai. A három éve Dixie Kings of Hungary néven játszó zenekar...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

A múlt héten jelent meg a Queen-nel folyamatosan turnézó Adam Lambert legújabb dala, amelyben egy kicsit visszahozza a hetvenes évek rezgéseit – mindezt természetesen modern köntösbe öltöztetve.

Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio – azt hiszem, ez lehetett a múlt heti Aréna-beli koncert mottója.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek