Jetlag


Zenei stílusPop/Rock
Jetlag
2016 nyarán egy egészen új, addig ismeretlen, mégis jól beazonosítható zenekar jelent meg Magyarország légterében. A JΞTLAG eletropop-ja hamar a rádiós játszási listák élén landolt, és a csapat a legmenőbb klubokban és fesztiválokon kapott leszállási engedélyt. A zenekart 2016-ban alapította Molnár Tamás és Czoller Bence, akik korábbi zenekaraikkal, bő egy évtizedes zenei múltjuk során majd’ egy tucat zenei díjjal, toplistás dalaikkal, teltházas koncertjeikkel és több milliós nézettségű videoklipjeikkel már bizonyítottak. A JΞTLAG már a bemutatkozó koncertjével megtöltötte az Akvárium Kishall-t. Egy olyan produkciót tettek színpadra, amely megszólalásában és látványban is egyedülálló és újszerű itthon a könnyűzenében. A zenekar sztorija teljes mértékben a repülés köré épül. A színpadon pilóta szettben, stewardessnek öltözött táncosokkal, tematikus vizuállal és látvánnyal dramaturgiailag is utalnak arra, hogy a néző nem csupán egy koncertre, mint inkább egy repülőútra vált jegyet, pontosabban boarding pass-t.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/jetlagofficial/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi turnédátumát, így sajnos Alsóörs is törlésre került.

A bíróság döntése szerint ismét van Benkó Dixieland Band

Újra Benkó Dixieland Band néven működnek a 2015-ben elhunyt Benkó Sándor zenésztársai. A három éve Dixie Kings of Hungary néven játszó zenekar a Fővárosi Ítélőtábla másodfokú, jogerős végzése alapján jogosult a Benkó Dixieland Band név viselésére – közölte a zenekar az MTI-vel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek