Év koncertje - szavazás

Joe Cocker Coverband


Zenei stílusPop/Rock
Joe Cocker Coverband

A Joe Cocker CoverBand első nyilvános szereplése az RTL Klub Reggeli műsorában volt, majd a formáció 2008. februárjában lépett először színpadra a Petőfi Csarnokban tartott Woodstock Tribute Fesztiválon. A zenekartagok képzett, tapasztalt zenészek, nagyrészt a Doors Emlékzenekar zenészeiből álltak össze, akik akkor már több éve, összekovácsolódva játszottak együtt. A Joe Cocker CoverBand azóta elvarázsolta a közönséget többek közt a SZIGET Fesztiválon, az EFOTT-on, a Harley-Davidson Open Road Fest-en, a Woodstock ’50 koncertsorozaton és számos más rendezvényen.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/Joe-Cocker-Coverband-Hungary-229047943779213/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Megjelent a színésznő-énekes Mandy Moore legújabb videóklipje

Megjelent a színésznő-énekes Mandy Moore legújabb...

Az énekesnő közelgő albumáról mutatott meg nekünk egy új dalt klippel együtt, ez a “Fifteen”, melyben tiniéveire tekint vissza.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Most már biztos, hogy a Faith No More nem logol be a Szigetre

Úgy tűnik, hiába imádkoztunk, hiába reménykedtünk, az első 80 fellépő bejelentése utána a másodikban, de a harmadikban sem lesz benne a San Francisco-i banda.

Három nevet töltött a nagyágyúba ma a Budapest Park

A két hónap múlva nyitó Budapest Park három újabb fellépőt jelentett be: június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik hazánkba; július 8-án két évvel káprázatos első hazai, Parkban adott koncertje után tér vissza LP; július 15-én...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek