Jolly Jackers


Zenei stílusVilágzene
Jolly Jackers

A Jolly Jackers 2013 januárjában alakult Dunaújvárosban. A hat tagból álló, folk punk zenét játszó zenekar Magyarország minden szegletében megfordult már, de Ausztriában, Franciaországban, Hollandiában, Horvátországban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Olaszországban, Szerbiában, Szlovéniában és Svájcban is felléptek már. 2014 márciusában jelent meg az első 5 dalt tartalmazó kislemeze Call the Captain címmel, melynek nyomán országos turnéra indultak. Ebben az évben többször léphettek színpadra a Paddy and the Rats vendégeként, továbbá neves klubok és fesztiválok szereplői is lehettek. Három éve jelent meg első nagylemezük “Sobriety” címmel, ez év tavaszán egy országos turnén népszerűsítették az új dalaikat. \r\nA 2015-ös Peron Music Tehetségkutatón beválasztották a zenekart a legjobbak közé, a döntőben a harmadik helyezést érték el. Ebben az évben ősszel pedig egy 16 állomásos hazai turnéjuk alatt a Magyar Televíziónál is felfigyeltek a csapatra, Tessék! című műsorukban készült riport a hatossal. 2016-ban egyre több külföldi meghívásnak is eleget tett a csapat, majd 2017 márciusában, Szent Patrik Napon, a TomTom Records gondozásában megjelent második nagylemezük Blood Sweat and Beer címmel. Ebben az évben nyolc ország színpadán mutathatták be az új korongot, közel ötven fellépés során a hazai pályán a Firkin, a Paddy and the Rats és az ausztrál The Rumjacks zenekarok vendégei voltak. A zenekar továbbra sem tétlenkedik, 2018 áprilisában megjelent a harmadik nagylemezük szintén a TomTom Recordsnál Out of the Blue címmel. Az új nótákat hazai és egy tizenöt állomásos nemzetközi klubturné keretein belül mutatták be. Legújabb anyaguk a Born Again nevet viselő single, melyet 2019 tavaszán adtak ki.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/JollyJackers?fref=ts
 
Képtár
  • Jolly Jackers kép 75721
  • Jolly Jackers kép 75722
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Elhunyt a legendás Szaxi Maxi

Elhunyt a legendás Szaxi Maxi

67 évesen távozott tőlünk, és már biztosan az égi zenekarban fújja szeretett szaxofonját az egykori Hungária, és Dolly Roll oszlopos tagjaként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Margaret Island videójával debütált a Road Movie projekt

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a Road Movie, amely a legnépszerűbb hazai zenekarok és előadók dalaival mutatja be Magyarország különböző városait és régióit, a dalokhoz pedig ismert és elismert filmrendezők készítenek klipeket.

A SLIPKNOT új lemeze megelőzte Ed Sheerant

Az együttes 18 éve először került újra a listák élére, jelenleg épp Ed Sheerant előzte meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek