Menopauza 1170x180

Juhász Marci


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop/Rock
Juhász Marci

Juhász Marci 14 éves kora óta gitározik és szájharmonikázik, gyerekkorában népdalversenyeken is indult. Aztán ahonnan már a nagyközönség is ismeri a sztorit, 2012-ben bejutott a Csillag Születikbe, ahol végül a negyedik helyig menetelt. Ezt követően 8 éven keresztül a Nomad zenekar frontembere volt, ebből a produkcióból 4 stúdió és egy koncert album született. Mégis, 2020 decemberében úgy érezte, vissza kell térnie ahhoz, amit mindig is a legjobban szeretett, így elbúcsúzva a zenekartól egyszálgitáros produkcióján, saját dalokon kezdett dolgozni. Első önálló albuma Sorsszimfóniák címmel egy év múlva jelent meg. A lemez 15 hétig a Mahasz Top40es listáján is szerepelt, Marci pedig 2 év alatt közel 100 koncerttel járta be az országot, ahol nem csak saját szerzeményeivel, de néhány Nomád dallal, és népzenei újragondolásokkal is készült. Majd egy évvel ezelőtt (H)Arccal a nap felé címmel megjelent a második szólólemeze is – az új albumon 10 track kapott helyet olyan zenész kiválóságok közreműködésével, mint Szász Feri, Probojszki Matyi, Fonay Tibor, Cséry Zoltán, Schneider Szilveszter, Tóth Tamás vagy szintén a Road-ból ismert Molnár Máté, akivel ezúttal egy közös duett született. Ráadásul pont a lemezmegjelenés előtti napon kerül fel a nagy videómegosztó oldalra a Háttal magamnak klipes változata is, ami Marci és Máté első közös szerzeménye.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/juhaszmarci91/?locale=hu_HU
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Ez lesz a 44. Kaláka fesztivál Egerben

Az együttes fennállásának 55. évfordulójához kapcsolódó programok egyikeként június 27-30. között 44. alkalommal rendezik meg a Kaláka Fesztivált, melynek idén is Eger ad otthont.

Levendula és rózsa

A virágzó rózsák és levendulák mellett családi programokkal, színvonalas koncertekkel, kulturális programokkal, ismeretterjesztő, egészségmegőrző előadásokkal várják a látogatókat szombaton és vasárnap a levendula és rózsa napokon Szegeden, az egyetemi füvészkertben.
Új koncertek