Szécsi Pál 80

Juju & Jordash


Juju & Jordash

Juju és Jordash több mint egy évtizede talált egymásra Haifa városában.
Mindkettőjüknek megvolt a saját zenei előélete. A 90-es évektől kezdve írnak és komponálnak jazz-t és experimentális zenét.
Találkozásukat követően a heti rendszerességgel megtartott improvizatív klubesteken találták meg a közös hangot, ahol is Juju (Gel Aner) gitáron, Jordash (Jordan Czamanski) pedig zongorán játszott.
Az élő hangszeres formációk mellett az éj leple alatt klubokban kísérleteznek az elektronikus tánczenével.
Hangzásuk rendkívül egyedi, különleges, semmi mással össze nem téveszthető.
2004 óta számtalan EP-t, albumot és remixet jelentetett meg olyan neves kiadók égisze alatt mint a Rush Hour, Philpot, Dekmantel, Golf Channel vagy a Workshop Records, ahol a Magic Mountain High alteregó mögé bújva David Moufang (Move D) -al közösen készítenek ambientet, filmzenét és különböző multimédia projekteket.


Hírek és rajongók
http://www.jujujordash.com/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mit nem értünk?

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a miskolci Kocsonyafesztivál végleges programja

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
Új koncertek