Julia Carpenter


Zenei stílusDance / Club / DJ
Julia Carpenter
Teniszütő helyett DJ pult: Julia Carpenter életrajza nem a szokványos, a "már gyerekkorában a zene volt a meghatározó" kezdéssel indul. Ő teniszcsillag akart lenni, minden figyelmét a szervák és fonákok kötötték le. Még a gimit is magánúton fejezte be a sport miatt. A profik közt nagy reményekkel induló pályája azonban egy magánéleti törés miatt egy életre megszakadt. Már huszonéves volt, amikor kikapcsolódást keresve belebotlott az egyik klubban Hamva P.G.be. A rajongóból aztán hamar tanítvány lett, s Julia élete új értelmet nyert a DJ pult mögött. A tanulékony lányból keresett lemezlovassá érett.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio – azt hiszem, ez lehetett a múlt heti Aréna-beli koncert mottója.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

20 éve ismerősek ezek az arcok

Az Ismerős Arcok idén ünnepli a fennállásának 20. évfordulóját. Június 22-én 18 órától a Barba Negra Trackben adnak jubileumi nagykoncertet, továbbá aznap jelenik meg a GrundRecords gondozásában jubileumi lemezük díszkiadásban.

3 hét múlva Budapesten a dEUS

Hét év után visszatér Budapestre az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai indie- és art rock csapata, a belga dEUS. A nagyhatású együttes június 8-án érkezik majd a Barba Negra Track színpadára, az idén 20 éves kultuszalbum, a The Ideal Crash jubileumi turnéjával. Emellett már elérhető a körút apropóját adó album...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
Szent Efrém Férfikar...
Arca de Noe
Arca de Noe
Budapest 
PADDY AND THE RATS
Babra
Babra
Budapest 
Horsa Banda
Horsa Banda
Budapest 
Erdőfű
Erdőfű
Budapest 
Magos
Magos
Budapest