Neoton 1000

Julian Sas Band


Zenei stílusPop/Rock
Julian Sas Band

A zenekar immár több mint egy évtizede játszik együtt és időközben 10 CD-t, valamint két DVD-t adtak ki. Az eredetileg trióként alakult banda 1998-ban második albumáért (A Smile To My Soul) közönségdíjat kapott. Egy évvel később a német Woodstock-ként emle-getett Fehmarn Festival fellépői voltak. Julian Sas egy kisvárosban (Beneden-Leeuwen) él a Maas és a Waal folyók között. Ez a hely Hollandia Blues Deltája, itt kap inspirációt a 36 éves Julian dalaihoz. Legtöbb szerzeménye John Lee Hooker, Freddy King, Willie Dixon vagy Memphis Slim blues-riffein alapszik. Olyan amerikai gitárhősök hatottak rá, mint Johnny Winter, Walter Trout és természetesen Jimi Hendrix. Julian nagy rajongója a néhai Rory Gallagher-nek. Juliant hívták a Rory Gallagher Band-be az elárvult gitáros posztra. A basszeros Tenny korábban egy blues-rock trióban játszott, amely a Hollandiában élt Curtis Knight kísérője volt. Az ifjú dobos pedig a két évvel ezelőtti Gastroblues Fesztivál után 2005. októberében került a Laundromat nevű Rory Gallagher emlékzenekarból Sas újjáalakított triójába.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/julian.sas.9
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ezt a számot állították be ébresztőnek Elon Musk űrhajójának asztronautái

Ezt a számot állították be ébresztőnek Elon Musk...

Helyi idő szerint szombat délután sikeresen felbocsátották Floridából a SpaceX űrhajóját két asztronautával a fedélzetén.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét összerakni...

Három friss dallal ébred fel az éber kómából az ex-Mantra tagok alapította zenekar, amelynek a neve – nem meglepő módon – OM.

Amit szabad a Tankcsapdának, azt nem lehet Péter Szabó Szilviának

Két dolgot kell előre tudni a dolog megértéséhez (vagy, ha az nem is megy, akkor a képbe kerüléshez): május 19-én írtuk meg, hogy a Tankcsapda 2 db autós koncertet fog tartani. Tegnap meg azt, hogy a kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását – s ez az egyetlen hétvége éppen az, amin a Tankok 2 db...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek