Julien-K


Zenei stílusEgyéb zene
Julien-K

A Julien-K együttes az Orgy formáció két tagja, Amir Derakh és Ryan Shuck mellékprojektjeként indult, majd csatlakozott hozzájuk Brandon Belsky és Elias Andra. Egy váratlan fordulat folytán adódott, majd legendássá vált együttműködésük és közö számuk Chester Benningtonnal, a Linkin Park énekesével, a Let Down. Nagy sikerű koncertjeik, elsöprő turnéik és több párhuzamos formációjuk mellett találtak időt arra is, hogy zenét szerezzenek a Sonic Heroes videójátékhoz, ahol a Team Dark-ban a This Machine című számuk csendül fel.

A Julien-K tagjai alaposan kivették részüket Chester Bennington szólóprojektjéből is, amely Dead by Sunrise néven fut, s első lemeze Out of Ashes címmel jelent meg 2009 októberében. "A két zenekar tulajdonképpen egy és ugyanaz. Amelyben Chester írja a számokat és énekel az a Dead by Sunrise, s ahol meg én éneklek, valamint Amir és én szerezzük a számokat pedig a Julien-K, és utóbbi kicsit az elektróra húz. – mondja Ryan Shuck.

Felállás:
Ryan Shuck – ének, rotmusgitár
Amir Derakh – gitár, szinti, ének
Elias Andra – dob, ütőhangszerek
Anthony 'Fu' Valcic – billentyűs hangszerek, programozás, szamplerek
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio – azt hiszem, ez lehetett a múlt heti Aréna-beli koncert mottója.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

20 éve ismerősek ezek az arcok

Az Ismerős Arcok idén ünnepli a fennállásának 20. évfordulóját. Június 22-én 18 órától a Barba Negra Trackben adnak jubileumi nagykoncertet, továbbá aznap jelenik meg a GrundRecords gondozásában jubileumi lemezük díszkiadásban.

3 hét múlva Budapesten a dEUS

Hét év után visszatér Budapestre az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai indie- és art rock csapata, a belga dEUS. A nagyhatású együttes június 8-án érkezik majd a Barba Negra Track színpadára, az idén 20 éves kultuszalbum, a The Ideal Crash jubileumi turnéjával. Emellett már elérhető a körút apropóját adó album...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
Szent Efrém Férfikar...
Arca de Noe
Arca de Noe
Budapest 
PADDY AND THE RATS
Babra
Babra
Budapest 
Horsa Banda
Horsa Banda
Budapest 
Erdőfű
Erdőfű
Budapest 
Magos
Magos
Budapest