Jurij


Zenei stílusAlternatív/Elektro
Jurij

Magyarország első és egyetlen Szocrock zenekarának új albuma most tavasszal jelenik meg Kitartás! I love you címmel. Az utóbbi 2 évben több mint száz koncertet adtak szerte az országban többek között olyan zenekarok társaságában mint a 30y, a Kaukázus, vagy a Vad Fruttik.

2007-es kislemezükből mintegy 1900 darabot osztogattak szét a koncerteken, és L.A. című dalukat az MR2 rádió is műsorára tűzte.

Állandó szereplői a fesztiváloknak és egyetemi/főiskolás rendezvényeknek, ráadásul 2009-ben nagyszínpadon játszottak az EFOTT és SZIN fesztiválokon is. Bemutatkoztak a Zöld Pardonban is, és perzse a Hajón is többször felléptek már.

A 2010-es évet a Gödörben kezdte a zenekar, ahol a Kaukázus búcsúkoncertjén léptek fel mint vendégzenekar.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


3 hét múlva Budapesten a dEUS

3 hét múlva Budapesten a dEUS

Hét év után visszatér Budapestre az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai indie- és art rock csapata, a belga dEUS. A nagyhatású együttes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A tettes megvan, a Lamb of God gitárja még mindig sehol...

Ahogyan nemrég megírtuk, valaki ellopta a Lamb Of God zenekar gitárját és basszusgitárját egy phoenixi fellépés előtt. A tetteseket azóta sikerült lecsukni, a hangszereknek azonban nyoma sincs.

Sir Elton John sírt Cannes-ban a róla készült életrajzi film bemutatóján

A kötelező szmoking helyett a hátán ezüst strasszokkal díszített zakóban és szív alakú napszemüvegben érkezett Elton John csütörtök este Cannes-ba a róla készült életrajzi film, a Rocketman bemutatójára, a művet versenyen kívül vetítették a fesztiválon.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek