Szécsi Pál 80

Just Four


HonlapNem ismert
Zenei stílusNem ismert
Just Four

2008-ban alapítottuk meg HTC néven a zenekart, Eszes Áronnal(dobok), Eszes Ádámmal(bassz), Bagi Dániellel(gitár) és Horváth Richárddal(ének, gitár). Majd rögtön a bemutatkozó koncert után következett a névváltás. Nagyon sok zenekar létezett sablonos nevekkel. Mivel mi valami egyedit akartunk, így Just Four lett a kiválasztott név. Néhány koncert után Bagi Dániel kiszállt a bandából magánéleti okokra hivatkozva. Eszes Ádám révén ismerkedtünk meg Kovács Kristóffal, aki átvette a hiányzó gitáros szerepét 2008 novemberétől. Részt vettünk az Emergenza (elődöntő) és a pécsi Rockmaraton fesztivál tehetségkutató versenyén ahol a csütörtöki napot megnyertük. Folyamatosan készülnek el a jobbnál jobb, fejet letépő számok, amiket biztos nem bírsz ki egy helyben állással végighallgatni. A koncertek nagyon jó hangulatban telnek és folyamatosak a wall of death, circle pit, mosh pit formációk. Reméljük téged is viszont látunk a következő előadáson!!!

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mit nem értünk?

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a miskolci Kocsonyafesztivál végleges programja

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
Új koncertek