Karasszon Eszter


Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Karasszon Eszter koncertek

Karasszon Eszter

Karasszon Eszter együtt nőtt a hangszerével. Ötévesen, óvodásként kapta meg az első csellóját, és ahogy teltek az évek, a hangszer is egyre nagyobb lett. Mindössze nyolcévesen – a mezőny legfiatalabbjaként – elindult az első országos versenyén, amin az első sikerét érte el.

A következő időszak egyre több versenytapasztalatot hozott. Nagydíjat kapott a Weiner Kamaraversenyen, 2015-ben pedig megnyerte a Popper Dávid Nemzetközi Gordonkaverseny I. díját. 2016-ban kitüntetéssel diplomázott a Zeneakadémián, ahol mestere Onczay Csaba volt. A diploma megszerzése óta is több szálon kapcsolódik a Zeneakadémiához, egyrészt a doktori iskolát végzi, másrészt bekerült az egyetem Karrierirodájának menedzseltjei közé. Játszik szólóban, kamarafelállásban, zenekarban, fellépett Európa számos országában, valamint Kínában, Izraelben, és az Egyesült Államokban. Csellója pedig már jó ideje nem méretben változik, hanem egyre újabb és újabb hangzásvilággal gazdagodik.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/Karasszon-Eszter-gordonkam%C5%B1v%C3%A9sz-124613524867309/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Egy szál semmiben rohangál az erdőben a Paramore frontasszonya

Egy szál semmiben rohangál az erdőben a Paramore...

Jó néhány énekesnő készített mostanában polgárpukkasztó vagy épp nagyon sötét hangulatú klipeket, aztán megérkezett Hayley Williams, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Osztálykirándulás a Kiscsillaggal

Az egyik utazási iroda érdekes módszert választott arra, hogy jobban összehozzák a zenekarokat a rajongóival, valamint, hogy megmutassák, hogy mennyire menő a vidéki klubélet Magyarországon: osztálykirándulást szerveznek.

A vérüket adják Rúzsa Magdiért

Új ajándékkal várnak minden véradót a következő hetekben Csongrád megyében. Az első 3000 véradónak kedvezménykupont adnak az önkormányzata jóvoltából Rúzsa Magdi nyári – június 5-én, este 9 órakor kezdődő – bordányi koncertjére. Ha valaki vért ad a megyében, bármely helyszínen, az egy páros, 20 százalékos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek