Karasszon Eszter


Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Karasszon Eszter koncertek

Záróhangverseny

Záróhangverseny

Rákóczi-vár (Sárospatak) augusztus 18. (20:00)
Karasszon Eszter

Karasszon Eszter együtt nőtt a hangszerével. Ötévesen, óvodásként kapta meg az első csellóját, és ahogy teltek az évek, a hangszer is egyre nagyobb lett. Mindössze nyolcévesen – a mezőny legfiatalabbjaként – elindult az első országos versenyén, amin az első sikerét érte el.

A következő időszak egyre több versenytapasztalatot hozott. Nagydíjat kapott a Weiner Kamaraversenyen, 2015-ben pedig megnyerte a Popper Dávid Nemzetközi Gordonkaverseny I. díját. 2016-ban kitüntetéssel diplomázott a Zeneakadémián, ahol mestere Onczay Csaba volt. A diploma megszerzése óta is több szálon kapcsolódik a Zeneakadémiához, egyrészt a doktori iskolát végzi, másrészt bekerült az egyetem Karrierirodájának menedzseltjei közé. Játszik szólóban, kamarafelállásban, zenekarban, fellépett Európa számos országában, valamint Kínában, Izraelben, és az Egyesült Államokban. Csellója pedig már jó ideje nem méretben változik, hanem egyre újabb és újabb hangzásvilággal gazdagodik.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/Karasszon-Eszter-gordonkam%C5%B1v%C3%A9sz-124613524867309/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Moha bácsi Keep Floyding-függő lett!

Moha bácsi Keep Floyding-függő lett!

Semmi tudatosság nincsen benne, de szép lassan a Keep Floyding házi koncertbeszámoló-írója leszek. Viszonylag rövid idő alatt ez volt a harmadik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tangózz az Alagút felett!

Barabás Béla és Hudry Kata, a KITango tanárai mától fogva egészen augusztus végéig minden kedden 18.30-kor ott lesznek az Alagút fölött, hogy szabadtéri tangóórát tartsanak.

A Scooter is fellép az EFOTT-on

Rita Ora, Gianluca Vacchi, Brooklyn Bounce, Tujamo és Borgore mellé a SCOOTER is csatlakozik az EFOTT nemzetközi előadói sorába. Így a hétvégi parkos koncert után rövidesen újra visszatérnek Magyarországra.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek