Karasszon Eszter


Zenei stílusKlasszikus
Karasszon Eszter

Karasszon Eszter együtt nőtt a hangszerével. Ötévesen, óvodásként kapta meg az első csellóját, és ahogy teltek az évek, a hangszer is egyre nagyobb lett. Mindössze nyolcévesen – a mezőny legfiatalabbjaként – elindult az első országos versenyén, amin az első sikerét érte el.

A következő időszak egyre több versenytapasztalatot hozott. Nagydíjat kapott a Weiner Kamaraversenyen, 2015-ben pedig megnyerte a Popper Dávid Nemzetközi Gordonkaverseny I. díját. 2016-ban kitüntetéssel diplomázott a Zeneakadémián, ahol mestere Onczay Csaba volt. A diploma megszerzése óta is több szálon kapcsolódik a Zeneakadémiához, egyrészt a doktori iskolát végzi, másrészt bekerült az egyetem Karrierirodájának menedzseltjei közé. Játszik szólóban, kamarafelállásban, zenekarban, fellépett Európa számos országában, valamint Kínában, Izraelben, és az Egyesült Államokban. Csellója pedig már jó ideje nem méretben változik, hanem egyre újabb és újabb hangzásvilággal gazdagodik.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/Karasszon-Eszter-gordonkam%C5%B1v%C3%A9sz-124613524867309/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Rácz Gergő Tomy Montanával együttműködve magánéletéről énekel

Rácz Gergő Tomy Montanával együttműködve...

Simplex & Tomy Montana szerzeményét Magyarország egyik legszexibb hangú énekesével, Rácz Gergővel vették fel. A Csendes vihar jól illeszkedik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Good Luck című új albumával tér vissza hozzánk a Carnival Youth

Brazíliában rögzítette új lemezét a lett Carnival Youth. Az indie-rock csapat pár nappal ezelőtt a Szigeten is fellépett, szeptemberben pedig lemezbemutató turnéjukkal visszatérnek Budapestre és Debrecenbe is. De lássuk először a lemezt!

Megint botrányba keveredett a Die Antwoord

A dél-afrikai rap-rave együttes két fesztiválos koncertjét is lemondták, miután egykori videósuk közzétette azt a felvételt, amely leköpték és dulakodtak Hercules & Love Affair egyik tagjával.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek