Neoton 1000

Katzenjammer


Zenei stílusEgyéb zene
Katzenjammer

Hölgyeim és Uraim!

Bemutatjuk Önöknek a zúzós hangzás királynőit és irgalmas nővéreit, a rémült lelkek védőszentjeit, a társadalom másnaposságát és az ifjú leánybúcsúk legelképesztőbb hőseit,
korunk eminens, prominens és dekadens hölgyeit!

Igyatok, kedves lázadók, s csak igyatok még! A Katzenjammer zenei underground kultuszát olyan hangszerek bocsátják közre, mint a harmonika, a mandolin, a gitár, a zongora, a balalajka, a basszusgitár, a kszilofón, a trombita, a kazu, a melodika, a dobok és a bendzsó, hogy csak néhányat említsünk a zenekar iszonyatosan sokszínű eszköztárából, amelyet a gyomrukból fakadó tűzzel és lázzal, valamint elképesztő gyönyörűségű ujjaik szólaltatnak meg.

És akkor ott vannak még az énekhangjaik. Azok az énekhangok, kedves barátaim, amelyek ecsetvonások az éjszaka égboltján, amelyen a legvadabb táncodat fogod lejteni a legelegánsabb ruhádban. A Katzenjammer olyan erővel sulykolja beléd a megszokott zenei fordulatokat, hogy beleremegsz, táncra perdül a lábad, ami megalapozza a legújabb nemzedék tiszteletét. Ezek a csodálatos sellők autodidakta módon sajátították el elbűvölő tudásukat az említett megannyi hangszeren. Az állat, amelyet minden koncertjükön betörnek, megnyugszik, s megkedveli ketrecét. A Katzenjammer nemrégen tért meg ketrecébe, és forralja gyümölcsöző, kitörésre gerjesztő csodaszerét. Az állatidomár ennek láttán megjhátrál, miközben ezek az elképesztő sellők csak játszák, és játszák azokat a dalokat, amelyeket társuk Mats Rybø szerzett az övéik mellett, valamint jónáhanyat ezek közül együtt komponáltak.

Rántsd le a bőrödet és táncolj csontvázként.
- W.S. Burroughs

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Feszkó van a bulinegyedben

Feszkó van a bulinegyedben

Gyakorlatilag épphogy kinyitottak a helyek, máris feszültség generálódott az üzemeltetők és a VII. kerületi önkormányzat között.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Szeder megszelídít egy T-Rexet

Legutóbbi lemezének címadó dalához készített klipet Szeder. A Bátran lépek felvételei az elmúlt egy év élő koncertjein készültek. A rockos dal egy önismereti út kiemelt állomásáról szól, amikor a személyes utunk és történetünk elfogadása, majd integrálása után bátran lépünk ki a világba, hogy megmutassuk kik vagyunk...

Új rekord született: tizennyolc hete vezeti Rácz Gergőék dala a slágerlistát

Tizennyolc hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című Fonogram-díjas dala.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek