Szécsi Pál 80

Katzenjammer


Zenei stílusEgyéb zene
Katzenjammer

Hölgyeim és Uraim!

Bemutatjuk Önöknek a zúzós hangzás királynőit és irgalmas nővéreit, a rémült lelkek védőszentjeit, a társadalom másnaposságát és az ifjú leánybúcsúk legelképesztőbb hőseit,
korunk eminens, prominens és dekadens hölgyeit!

Igyatok, kedves lázadók, s csak igyatok még! A Katzenjammer zenei underground kultuszát olyan hangszerek bocsátják közre, mint a harmonika, a mandolin, a gitár, a zongora, a balalajka, a basszusgitár, a kszilofón, a trombita, a kazu, a melodika, a dobok és a bendzsó, hogy csak néhányat említsünk a zenekar iszonyatosan sokszínű eszköztárából, amelyet a gyomrukból fakadó tűzzel és lázzal, valamint elképesztő gyönyörűségű ujjaik szólaltatnak meg.

És akkor ott vannak még az énekhangjaik. Azok az énekhangok, kedves barátaim, amelyek ecsetvonások az éjszaka égboltján, amelyen a legvadabb táncodat fogod lejteni a legelegánsabb ruhádban. A Katzenjammer olyan erővel sulykolja beléd a megszokott zenei fordulatokat, hogy beleremegsz, táncra perdül a lábad, ami megalapozza a legújabb nemzedék tiszteletét. Ezek a csodálatos sellők autodidakta módon sajátították el elbűvölő tudásukat az említett megannyi hangszeren. Az állat, amelyet minden koncertjükön betörnek, megnyugszik, s megkedveli ketrecét. A Katzenjammer nemrégen tért meg ketrecébe, és forralja gyümölcsöző, kitörésre gerjesztő csodaszerét. Az állatidomár ennek láttán megjhátrál, miközben ezek az elképesztő sellők csak játszák, és játszák azokat a dalokat, amelyeket társuk Mats Rybø szerzett az övéik mellett, valamint jónáhanyat ezek közül együtt komponáltak.

Rántsd le a bőrödet és táncolj csontvázként.
- W.S. Burroughs

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mit nem értünk?

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a miskolci Kocsonyafesztivál végleges programja

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
Új koncertek