Neoton 1000

Kemonication Band


Zenei stílusRaggae
Kemonication Band
MC Kemon Magyarország legismertebb MC-je, az Irie Maffia vezéregyénisége most kirepül a családi fészekből és önálló lemezt készít. Felnőtt arra, hogy eddigi tapasztalatait, élményeit összegyűjtse és friss, laza dalaival nyakon öntse a közönséget. Volt, hogy az országot is el kellett hagynia, rengeteget küzdött, hogy visszatérhessen a magyar földre és szabadon zenélhessen. Dalai őszinték, felszabadultak, hiszen mind a szöveget, mind a zenéket ő írta és így, a különböző hangszeres zenészekkel kiegészülve áll össze a Kemonication Band.
A banda frontembere rengeteg küzdelem árán, érte el álmát, ez a követendő példa. Dalaiban igaz dolgokat mond el, erről az őszinteségről kell szólnia a zenének. Hogy a magunk sorsán, gondolatain keresztül tanítsunk és példát mutassunk nem csak az utánunk jövő generációnak, hanem mindenkinek. Ha a Kemonication Band koncertet választunk, büszkeséggel, célokkal és igazi élményekkel, álmokkal térhetünk haza.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/kemonicationband/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ha írsz a Fesztiválzenekarnak, gangkoncertet adhat a házatokban!

Ha írsz a Fesztiválzenekarnak, gangkoncertet adhat a...

A Fesztiválzenekar zenészei júniusban minden vasárnap és hétfő este lakóházak, társasházak zárt udvarain, házak közötti belső kertekben...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

40 éve történt: ráomlott a közönségre a fal az ifiparkos Edda koncerten

1980. május 27-én az Edda Művek adott koncertet az ifiparkban, azon a helyen, ami –némi átalakulás után – most a Várkert Bazár nevet viseli.

Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

A BBC bejelentette, hogy The Glastonbury Experience címmel a fesztivál időpontjával egy időben – főműsoridőben!– egy komplett műsorfolyamot szentelnek az ikonikus fesztiválnak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek