Év koncertje - szavazás

Kemonication Band


Zenei stílusRaggae
Kemonication Band
MC Kemon Magyarország legismertebb MC-je, az Irie Maffia vezéregyénisége most kirepül a családi fészekből és önálló lemezt készít. Felnőtt arra, hogy eddigi tapasztalatait, élményeit összegyűjtse és friss, laza dalaival nyakon öntse a közönséget. Volt, hogy az országot is el kellett hagynia, rengeteget küzdött, hogy visszatérhessen a magyar földre és szabadon zenélhessen. Dalai őszinték, felszabadultak, hiszen mind a szöveget, mind a zenéket ő írta és így, a különböző hangszeres zenészekkel kiegészülve áll össze a Kemonication Band.
A banda frontembere rengeteg küzdelem árán, érte el álmát, ez a követendő példa. Dalaiban igaz dolgokat mond el, erről az őszinteségről kell szólnia a zenének. Hogy a magunk sorsán, gondolatain keresztül tanítsunk és példát mutassunk nem csak az utánunk jövő generációnak, hanem mindenkinek. Ha a Kemonication Band koncertet választunk, büszkeséggel, célokkal és igazi élményekkel, álmokkal térhetünk haza.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/kemonicationband/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Kontroll Csoport 40 – az első fecske a Kobuci 2020-as évadából

Kontroll Csoport 40 – az első fecske a Kobuci 2020-as...

Június 13-án mindenki ott lesz a Kobuciban, aki csak számít... Illetve, akinek számít ez a formáció meg az összes többi, melyek egymással...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Három nevet töltött a nagyágyúba ma a Budapest Park

A két hónap múlva nyitó Budapest Park három újabb fellépőt jelentett be: június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik hazánkba; július 8-án két évvel káprázatos első hazai, Parkban adott koncertje után tér vissza LP; július 15-én...

Lemondták dublini és londoni koncertjüket a járvány miatt Kowáék

Noha a hírek arról szólnak, hogy csitul a járvány, a zenekar a teljes visszahúzódásáig biztonsági okokból nem vállal repülő- és hajóutakat – mindezt a Facebook oldalukon tették közzé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek