Kertész Erika - Reschofsky Dávid duó


HonlapNem ismert
Zenei stílusJazz/Blues
Kertész Erika - Reschofsky Dávid duó

Amszterdamból érkezik hozzánk a részben debreceni kötődésű fiatal jazz-formáció. Erika Kaposvárról indult zenei utazására, mely a hangszertanulástól és kórusénekléstől a musical, majd az elektronikus zene világába vezetett. 21 évesen már Berki Tamástól vett énekórákat, s ezzel párhuzamosan fordult érdeklődése a jazz irányába. A sztenderdekben való elmerülést nemsoká az egyéni útkeresés kezdte felváltani.

Egyre növekvő számú saját dalai így egészültek ki lassanként olyan pop slágerek jazz feldolgozásaival, melyek sokak számára ismerősen csengnek. Erika mára nagy rutinra és óriási repertoárra tett szert: bársonyos hangját egyre többfelé ismerik a kis kluboktól a nagyobb színpadokig, valamint a sokféle formáció révén, melyekben megfordult.

A debreceni származású Reschofsky Dáviddal Hollandiában hozta össze a jószerencse. Dávid gitáros pályája az Erkel Ferenc Jazz Konzervatóriumban, majd a Kodolányi János Főiskola Jazz Tanszakán indult, ám a jazz mellett nagy hatással vannak rá az elektronikus műfajok is. Folyamatosan új hangzásokkal kísérletezik, nem idegenek tőle a loopereket, effekteket használó, sajátos atmoszférát teremtő eszközök.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/ErikaKerteszDavidReschofsky‎
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Van élet a Despacito után. De nem nálunk... - Luis Fonsi koncertjén jártunk

Van élet a Despacito után. De nem nálunk... - Luis...

Úgy tűnik, ahogy lecsengett a Despacito-korszak, Luis Fonsi is csak egy lett a latin sztárok közül. Ennek ékes bizonyítéka a tegnap esti Aréna...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szerencsésen megérkeztek a Junkies tagjai Dél-Koreába

Sőt, mire ez a cikk megjelenik, már fel is léptek a Gangwon Rock Fesztiválon. A zenészeket a landolás után nem sokkal hatalmas öröm érte: megtudták, hogy a jubileumi kiadványuk aranylemez lett.

Korda Görgy, Curtis, Ocho Macho – színes felhozatal lesz Újpesten

Augusztus 29. és szeptember 1. között rendezik idén a hagyományos Újpesti Városnapok programsorozatot, ahol a fellépőgárdát erősíti többek közt a kerület szülötte Curtis, az Ocho Macho, Korda György és Balázs Klári, valamint a KFT is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek