Menopauza 1170x180

Killer Queen


Zenei stílusPop

Közelgő Killer Queen koncertek

Killer Queen – Queen SHOW Londonból

Killer Queen – Queen SHOW Londonból

Erkel Színház November 05. (19:00)
Killer Queen

A Killer Queen 1993 óta tiszteleg a Queen előtt. Az Egyesült Királyságban működő együttes világszerte teltházas közönséget szórakoztat szakértő zenei tudásukkal, rendkívüli energiájukkal és hitelességükkel.

A Freddie Mercury-t alakító Patrick Myersszel a Killer Queen a világ legnagyobb élő zenekarának erőteljes látványát idézi meg.

Ők az egyetlen tribute banda, akik ugyanabban az arénában játszottak és csináltak teltházat, mint a Queen.

A Patrick Myers vezette, Angliából származó, tehetséges zenészekből álló kvartett az elmúlt 25 évben nagyszerű munkát végzett a Queen zenéjének népszerűsítésében, hogy az emberek figyelmének középpontjában maradjon.

Így bár a legutóbbi Queen-életrajzi film, a „Bohemian Rhapsody” segített emlékeztetni a Queen-rajongókat arra, hogy mi volt egykoron, a Killer Queen az, aki megmutatja, hogy mi még mindig létezik...

 


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/KillerQueenOnline/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Ez lesz a 44. Kaláka fesztivál Egerben

Az együttes fennállásának 55. évfordulójához kapcsolódó programok egyikeként június 27-30. között 44. alkalommal rendezik meg a Kaláka Fesztivált, melynek idén is Eger ad otthont.

Levendula és rózsa

A virágzó rózsák és levendulák mellett családi programokkal, színvonalas koncertekkel, kulturális programokkal, ismeretterjesztő, egészségmegőrző előadásokkal várják a látogatókat szombaton és vasárnap a levendula és rózsa napokon Szegeden, az egyetemi füvészkertben.
Új koncertek